Sayfa 127/899 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    barış abiiii yetiş şişe goptu gidiyor....
    İzliyorum Nush. Az önce 53 deki 600 bin lotu kaldırdı, çüüş dedim, gözlerim yuvasından fırlayacaktı ki, bir an anda bu günün çarşamba olduğunu hatirlayip, haaa bugün atraksiyon günüydü rutin işler diye sakinledim

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    İzliyorum Nush. Az önce 53 deki 600 bin lotu kaldırdı, çüüş dedim, gözlerim yuvasından fırlayacaktı ki, bir an anda bu günün çarşamba olduğunu hatirlayip, haaa bugün atraksiyon günüydü rutin işler diye sakinledim
    geçen 4,32 den sıktığım son kurşunla maliyeti 4.58 e çektim. maliyetime 4 kuruş kaldı. eskiden satmanın düşüncesini bile geçirmezdim ama maliyeti görse de kurtulsam mı diye hayıflanıp duruyorum! çok kararsızım... aylardır bekliyoruz biliyorsun. içim dışım şişe oldu ala ala.....
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

3.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    geçen 4,32 den sıktığım son kurşunla maliyeti 4.58 e çektim. maliyetime 4 kuruş kaldı. eskiden satmanın düşüncesini bile geçirmezdim ama maliyeti görse de kurtulsam mı diye hayıflanıp duruyorum! çok kararsızım... aylardır bekliyoruz biliyorsun. içim dışım şişe oldu ala ala.....

sise satınca ne alacaksınız çok merak ettim? eğer özel değil ise.

bi süredir demir çelik güçlü sıra bunlara geliyor olabilir ? Yalnızca kişisel tahmin .

saygılar

YTD.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku
    sise satınca ne alacaksınız çok merak ettim? eğer özel değil ise.

bi süredir demir çelik güçlü sıra bunlara geliyor olabilir ? Yalnızca kişisel tahmin .

saygılar

YTD.
    şişe satarsam SODA ve KORDS alırım o yüzden şimdilik (soda 6 üzerine atmadan) satmasam daha iyi.

NOT: isdemiri çok beğenirim. tam bir UV ve temettü tahtasıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    şişe satarsam SODA ve KORDS alırım o yüzden şimdilik (soda 6 üzerine atmadan) satmasam daha iyi.

NOT: isdemiri çok beğenirim. tam bir UV ve temettü tahtasıdır.

Bol kazançlar dilerim

Saygılar

6. Len Allah'in Sodacilari nörüyonuz bakem?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Len Allah'in Sodacilari nörüyonuz bakem?
    esra hanıma hoşgeldin dedin mi osman?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Nasuh bu işlere çok karışılmaz ama ben olsam, alımlarla fiyatı maliyete getirmişsin zaten, hepsini vermez kademeli 4,6X lerden veya 4,7X lerden ama kademeli verir, verdiğini de 2,8X lerden trakya kovalar, bir kısmı ile de soda yapardım.
    Bir de ytd değildir diye yazıp zeybeklikte sınır tanımayayım.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Sayfa 127/899 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •