Sayfa 127/682 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. S.a Arkadaşlar Elimde 3.43den var Akşam kapanışı iyi gördüğüm için satmadım yarını beklicem umarım kırmızıları görmez

2. bu kağıdın artık bu seviyelerde 3-5 ay takılacağını düşünüyorum.ytd,tamamen hissiyat.

3.  Alıntı Originally Posted by kont urol Yazıyı Oku
    bu kağıdın artık bu seviyelerde 3-5 ay takılacağını düşünüyorum.ytd,tamamen hissiyat.
    3-5 ay mı etmeyin eylemeyin neye göre bu değerlendirmeniz orta vadeli bi süreçten bahsediyorsunuz

4.  Alıntı Originally Posted by kont urol Yazıyı Oku
    bu kağıdın artık bu seviyelerde 3-5 ay takılacağını düşünüyorum.ytd,tamamen hissiyat.
    yarin gorurus uj mu bej mi 😂😂

5. ancak bence yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu kağıtta operasyon bitti ve hacim düşüp kendini unutturacak,bir süre 3-4 arası yatay seyredip dinlenebilir.bende de var 4,86 dan umarım bir an önce 5 üstüne atar,ytd.

gerçekten yatırım yapmak istiyorsanız sağlam kağıtlara girip 3-5 ay bekleyin %20-30 neyse karınızı alıp çıkın.bu adamın kağıdını alan para kaybetmeyi göze almalı,3-5 kuruşu olan gerçek küçük yatırımcı adam asla bunun girdiği kağıda girmemeli.kısa vadeci,aç gözlü,vurup kaçayım diyen kendini uyanık zanneden küçük yatırımcıyı asla iflah etmez.10 lira ile girip ertesi gün 12 lira yaparsınız ertesi gün 14 yaparsınız gaza gelip hepsiyle alırsınız hooop bir bakmışsınız 10 tl olan paranız 4 tl olmuş,lanet edersiniz iş işten geçmiş olur.

6. bugün metro yatırımdan satış haberi gelmedi...kim alıp kim sattı peki? son dakikadaki alım miktarı ne kadardı? puslu havaya girdik gibi,,,pasta atıp yorumlayabilecek arkadas var mı? ytd

7. Hergun bir senaryo.
    1 2 lere gelir
    Yarinda taban yapar
    Duraklama gerileme yukselme dönemine girdi

halen bu kagidin nasil hareket ettigini cozemedik gitti

8.  Alıntı Originally Posted by kont urol Yazıyı Oku
    ancak bence yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu kağıtta operasyon bitti ve hacim düşüp kendini unutturacak,bir süre 3-4 arası yatay seyredip dinlenebilir.bende de var 4,86 dan umarım bir an önce 5 üstüne atar,ytd.

gerçekten yatırım yapmak istiyorsanız sağlam kağıtlara girip 3-5 ay bekleyin %20-30 neyse karınızı alıp çıkın.bu adamın kağıdını alan para kaybetmeyi göze almalı,3-5 kuruşu olan gerçek küçük yatırımcı adam asla bunun girdiği kağıda girmemeli.kısa vadeci,aç gözlü,vurup kaçayım diyen kendini uyanık zanneden küçük yatırımcıyı asla iflah etmez.10 lira ile girip ertesi gün 12 lira yaparsınız ertesi gün 14 yaparsınız gaza gelip hepsiyle alırsınız hooop bir bakmışsınız 10 tl olan paranız 4 tl olmuş,lanet edersiniz iş işten geçmiş olur.
    bak burası guzeldi her ky nin başına gelmiştir

Sayfa 127/682 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •