Sayfa 127/1011 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bize açılabilirsin )
    Lemur abi diyelim ki elinde biraz nakit var, parayıda şimdi kullanacan. sen olsan asels mi alırsın kozal mı
    İki gün sonra parayı geri verecen ona göre
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bu arada Cuma ALARK bilançosu geldi. Bence iyi bilançoydu ama bugün 17.00'de Yatırımcı Sunumu olduğu ve geçen sefer sunumda sıvadıkları için piyasa -3 civarı fiyatlıyor.

Sunum iyi geçerse sert hareketler görebiliriz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by *bozkurt Yazıyı Oku
    lemur abi diyelim ki elinde biraz nakit var, parayıda şimdi kullanacan. Sen olsan asels mi alırsın kozal mı
    iki gün sonra parayı geri verecen ona göre

petkim alırım )

4.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bu arada Cuma ALARK bilançosu geldi. Bence iyi bilançoydu ama bugün 17.00'de Yatırımcı Sunumu olduğu ve geçen sefer sunumda sıvadıkları için piyasa -3 civarı fiyatlıyor.

Bist30-50 tarafında iyi gelsin kötü gelsin doğranmayan bilanço yok, TCELL hariç. Onu da önceden doğradılar zaten

5.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bu arada Cuma ALARK bilançosu geldi. Bence iyi bilançoydu ama bugün 17.00'de Yatırımcı Sunumu olduğu ve geçen sefer sunumda sıvadıkları için piyasa -3 civarı fiyatlıyor.

ben begenmedim ya da yanlıs baktım sanki kar reel kar degil gibi

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lemur abi diyelim ki elinde biraz nakit var, parayıda şimdi kullanacan. sen olsan asels mi alırsın kozal mı
    İki gün sonra parayı geri verecen ona göre
    Kozal... Altın gidiyeahh...

7. arkadaslar bu İSGSY ucuz degil mi ayrıca secim muhabbetine ucmaz mı iş kagıtları bence isgsy 100 olmalı ytd

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bist30-50 tarafında iyi gelsin kötü gelsin doğranmayan bilanço yok, TCELL hariç. Onu da önceden doğradılar zaten
    Doğru. Fazla göz önünde oldukları için bütün gelişmeler fiyatın içinde zaten. Sadece ISCTR ayrıştı ama onun hikayesi de bilanço değil.

Ama ALARK'a dikkat akşama. Yeni yatırımlar açıklayabilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 127/1011 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •