-
İstanbul'da internette gördüğü bir otomobili beğenerek almak isteyen Miktat Fırat, otomobili satan kişi ile ekspertiz firmasının tuzağına düştü.
İddiaya göre, kilometresi gizlenen ve ekspertiz raporuna göre hasarları belirtilmeyen otomobili alan Fırat, gerçeği bir başka ekspertiz firmasına götürdüğünde öğrendi.
Yapılan son ekspertizle aracın tüm problemlerini ortaya çıkartan Ferdi Gökçe,
"Araçta ağır hasar var. Arkadaşları kendi tanıdıkları yerlere götürmüşler.
Elimiz de raporları var demişler ki aracın motoru %80 iyi durumda ama öyle bir şey yok. Motor bitik durumda.
170.000 kilometre dedikleri araç 470.000 km'de.
İnsanlar o heyecanla iyi bir araç aldıklarını sanıp koşa koşa notere gitmişler"
Miktat Fırat, "Bugün yalan beyanda bulunan eksperi aradım. Bana, "Devlet bana bir şey yapamaz" dedi. Aracı aldığım kişi ile görüştüm. Böyle bir araç satmadığını söyledi. Nasıl bir dolandırıcılığa düştüm anlamıyorum" dedi.
-
Çekya'da bir tasarımcı, gerçek insan boyutlarına uygun bir şekilde yastıklar tasarladı ve üzerine Zelenskiy'nin fotoğrafını bastı.
Tasarımcı, "O bir seks sembolü haline geldi" yorumunu yaptı.
-
Dünyada riskli yerlere gitmeyi seven bir grup girişimci, Karayiplerden ada alarak kendi cumhuriyetlerini kurdu.
Orta Amerika'nın kuzeydoğu kıyısında yer alan 4.800 metrekarelik Coffee Caye adasını 250.000 dolar bedelle alan girişimci grubu, ulusal bayrakları, marşları ve hükümetiyle "Islandia Prensliği" adıyla dünyanın en yeni mikro ulusunu kurdu.
Adadaki bir hissenin 3.250 dolara satıldığı ve bu ücreti veren herkesin ada yönetiminde oy sahibi olacağı aktarıldı.
Belize şehrinden 15 dakikalık tekne yolculuğuyla ulaşılan adaya 13 kişilik bir turist kafilesinin gelmek için başvuru yaptığı açıklandı.
-
Diyarbakır'da kusma şikayetiyle hastaneye kaldırılan 1 yaşındaki bebeğe, annesinin şırıngayla çamaşır suyu içirdiği ortaya çıktı.
Gözaltına alınan anne, tartıştığı eşine kızdığı için çocuğuna çamaşır suyu içirdiğini söyledi.
Bebeğin hayati tehlikesi var.
-
Sokak röportajıyla ünlenen Yunus Dönertaş‘tan acı haber geldi.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde piknik alanında bulunan insan kemiklerinin, 8 aydır kayıp olarak aranan 42 yaşındaki Dönertaş'a ait olduğu belirlendi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
https://www.youtube.com/watch?v=PvuP1Ga3SGs
-
Nepal'de yaşayan ve ismi açıklanmayan 30'lu yaşlarındaki Hintli bir adamın tam 4 aydır durmadan hıçkırdığı ve buna bağlı olarak bir çok sağlık sorunu yaşadığı ortaya çıktı.
-
Fransa merkezli lüks moda markası Balenciaga tarafından üretilen ve 925 Sterlinlik fiyatıyla, alış/veriş poşetine benzetilen deri çanta sosyal medyada gündem oldu.
-
Washington Post, geçen yıl Taliban'ın ele geçirdiği Afganistan'dan kaçan ve ülkenin son ekonomi bakanı olan Halid Payenda'nın abd'nin başkentinde Uber şoförlüğü yaptığını ortaya çıkardı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri