Sayfa 128/997 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Yil sonuna kadar glp yi ellemez baz etkisi bitti. Yukseltme olabilirde dusus zor.
    11 kadar cikip 9 da kapaticak yil sonu.tek hane gorulunce indirim gelebilir.
    2016 rakamlarına gore her ay + .0.50 artis olursa .yil sonu tufe %9 cikiyor.
    Tahminimce..

2. Burgan temdit -> 14

MB bironceki toplantısı nda dahada arttırabilirsiniz demişti.bence arttıracak.ama bir sorun var😃 enflasyon ve faizler yukarı gider.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    burgan 13.75 verdi bende Oksijen hesaba geçtim.yalnız oran görünmüyo gecemi yazacaklar acaba

5.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    25 sayfa geriye doğru gittim, görebildiğim bir tek oran paylaşılmış.

Geri kalan mesajların hepsi fasa fiso, ego tatmini.

Başlığa uygun yazacak bir mesajınız yoksa yazmayın kardeşim, siz egonuzu parlatacaksınız diye başlığı işlevinden koparıyorsunuz. Yazdıklarınızı yazabileceğiniz 10'larca başka başlık var, gidin orada yazın.

Neyse, 25 sayfa sonra ilk oranı ben vermiş olayım..

Tbank
    70k+
    temdit
    32 gün

oran % 13,50
    Bence haklı...

6. Özbekistan da büyük devalüasyon. 1 Özbek parası bu sabaha göre artık yarisi değerinde
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Cevap vermiştim ama cevabım siliniyor.
    Fakat ne hikmetse konu dışı olarak bana sorulan sorular veya yorumlar silinmiyor

1. Beni iyi takip edenler bilir ki ben Bitcoin'in uzun vade için iyi bir yatırım olduğunu söyledim. birkaç günlük için değil.
    Aşağıdaki grafikteki kırmızı ile işaretli kısım için birbirimizi üzmeyelim
    Yakında kaldığı yerden yükselişine devam eder merak etmeyin.

2. Ben 3.80'den dolar alanlarla dalga geçmedim. Bende hiçkimsede olmayan devre yakıcı veri programı var deyip de gidip 3.80'den dolar aldıktan sonra buralarda ülke batsın dolar çıksın diye yalan haberler yayan sefillerle dalga geçtim. Trade işini beceremeyip iki lafından biri küfür olan cümlelerle ahkam kesen zavallılarla dalga geçtim. Bir işi beceremiyorsan ahkam kesmeyeceksin.

Alıntı Originally Posted by hendese Yazıyı Oku
    1-2 güne kendine zor gelir,3.8 den dolar alanlarla dalga geçerken 1günde yüzde 25 kayıp zor olsa gerek

8.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Cevap vermiştim ama cevabım siliniyor.
    Fakat ne hikmetse konu dışı olarak bana sorulan sorular veya yorumlar silinmiyor

1. Beni iyi takip edenler bilir ki ben Bitcoin'in uzun vade için iyi bir yatırım olduğunu söyledim. birkaç günlük için değil.
    Aşağıdaki grafikteki kırmızı ile işaretli kısım için birbirimizi üzmeyelim
    Yakında kaldığı yerden yükselişine devam eder merak etmeyin.

2. Ben 3.80'den dolar alanlarla dalga geçmedim. Bende hiçkimsede olmayan devre yakıcı veri programı var deyip de gidip 3.80'den dolar aldıktan sonra buralarda ülke batsın dolar çıksın diye yalan haberler yayan sefillerle dalga geçtim. Trade işini beceremeyip iki lafından biri küfür olan cümlelerle ahkam kesen zavallılarla dalga geçtim. Bir işi beceremiyorsan ahkam kesmeyeceksin.

bitcoin düzeltme yapıyor 3500 dolara gelirse güç toplar. ablam yine haklı.

Sayfa 128/997 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •