Yil sonuna kadar glp yi ellemez baz etkisi bitti. Yukseltme olabilirde dusus zor.
11 kadar cikip 9 da kapaticak yil sonu.tek hane gorulunce indirim gelebilir.
2016 rakamlarına gore her ay + .0.50 artis olursa .yil sonu tufe %9 cikiyor.
Tahminimce..
Yil sonuna kadar glp yi ellemez baz etkisi bitti. Yukseltme olabilirde dusus zor.
11 kadar cikip 9 da kapaticak yil sonu.tek hane gorulunce indirim gelebilir.
2016 rakamlarına gore her ay + .0.50 artis olursa .yil sonu tufe %9 cikiyor.
Tahminimce..
Burgan temdit -> 14
MB bironceki toplantısı nda dahada arttırabilirsiniz demişti.bence arttıracak.ama bir sorun var😃 enflasyon ve faizler yukarı gider.
burgan 13.75 verdi bende Oksijen hesaba geçtim.yalnız oran görünmüyo gecemi yazacaklar acaba
Özbekistan da büyük devalüasyon. 1 Özbek parası bu sabaha göre artık yarisi değerinde
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Cevap vermiştim ama cevabım siliniyor.
Fakat ne hikmetse konu dışı olarak bana sorulan sorular veya yorumlar silinmiyor
1. Beni iyi takip edenler bilir ki ben Bitcoin'in uzun vade için iyi bir yatırım olduğunu söyledim. birkaç günlük için değil.
Aşağıdaki grafikteki kırmızı ile işaretli kısım için birbirimizi üzmeyelim
Yakında kaldığı yerden yükselişine devam eder merak etmeyin.
2. Ben 3.80'den dolar alanlarla dalga geçmedim. Bende hiçkimsede olmayan devre yakıcı veri programı var deyip de gidip 3.80'den dolar aldıktan sonra buralarda ülke batsın dolar çıksın diye yalan haberler yayan sefillerle dalga geçtim. Trade işini beceremeyip iki lafından biri küfür olan cümlelerle ahkam kesen zavallılarla dalga geçtim. Bir işi beceremiyorsan ahkam kesmeyeceksin.
Yer İmleri