Sayfa 128/690 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Diger koydeki ucacak kacacak diyordu simdi de bulasmayin diyor.yakinda da buraya yazmaya baslayacak

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Evet, hareketler ileri geri yapmaya başladı. Kafalar karışmaya başladı. Sorular sorular. Tahta da bu kadar rahat hareketlerin olması enteresan. Eski yükselişlere ve inişlere nazaran işlem hacimleri çok yüksek.

3. Diğer köydeki vatandaş milleti yarına hazırlamaya çalışmış. Son dakikada ellerindeki malı boşalttılar ama biraz kaldı ellerinde. Yarın bu kalanları çakmak için yukarı yapacaklar sonra herkesin eline verecekler meali bu. Her koyun kendi bacağından asılır. Allah herkese aklı fikir vermiş. Ne düşünüyorsanız kendiniz yapın.

4. Madem bu kadar ky dostusun demezler mi adama milleti neden uyarmadin,sattigin zaman neden demedin,hadi onu da demedin ustunden 4 5 gecmis ben sattim diyor.isimiz cok zor arkadaslar.gene de sen hakli cik istiyorum ciddi para bagladim buraya ve battim.hala daha aliyorum.umarim sen hakli cikarsin.ama sunu da diyim bu hisseler icin cengaver ile mö anlastiysa elden verirdi parasini 0,23ten hisseleri azar azar alamazmiydi.ayrica yukselince milletin keyfi yerine geliyorda yaziyor.dusunce ne yazacak millet.4 5 senedir millet oylece bakti sadece neden cunku yazacak hal mi kaldi insanlarda

5. 0.99 oldugu gun 27 temmuz acayim bakayim ne yazmis diye dedim."teknik aksakliktan dolayi simdilik 0,99" adam mali verirken uyarmis megersem.yani diyor ki teknik benim aksayacak sizsiniz diyor

6. Eeee bi tane de oglen yazmis.ben namertim diyor.acin bakin.para icin dustunuz hallere bakin yazik.isteyene hesap goruntumu de atarim.telefon numarami da atarim.benden su hareketi ne burda gorebilirsiniz ne reelde.

7. Para aciz insanoglu ne hale getirmis

Isin ilginc tarafi neden kandirmaya calisirsin ki insani insanpglunu yaziktur gunahtir...

Neyse biz kagidimiza bakalom bugun tavan olmasi pek hos olmadi diyebilirim yataya sarsa orada oyle bir dinlense bu hareket saglijli olup aylarini alsaydi keske

Pozitif bakmak nasil plur yarin tavam yapip kimseye almasi icin firsat vermez ise al sana pizitif bakis yoksa pek saglikli diil

Herkese Allah akil fikir saglik ve huzur versin dediklerim benim fikrim ve tecrubemdir ytd...

Sayfa 128/690 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •