Sayfa 128/505 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hitit Yazıyı Oku
    dikkatli okuyun bakan ne demiş?
    okuduk ustat yazılım candir gerisi hecandir. Ben bu hisseyi aselsanın ilk zamanlarına benzetiyorum ve ona göre emeklilik hazırlığımı yaparak bir miktar yatırım yaptım ve 10-15 yıl beklemeyi göze aldık allah sağlık ve uzun ömür nasıp ederde bizde yaptığımız yatırımların meyvesini alırız.uv hedefim temettülerle bölünmelerle 100 tl yüz kat yapmak.

2. Kendine yatırım, yapabileceğin en iyi yatırımdır.

3.  Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    okuduk ustat yazılım candir gerisi hecandir. Ben bu hisseyi aselsanın ilk zamanlarına benzetiyorum ve ona göre emeklilik hazırlığımı yaparak bir miktar yatırım yaptım ve 10-15 yıl beklemeyi göze aldık allah sağlık ve uzun ömür nasıp ederde bizde yaptığımız yatırımların meyvesini alırız.uv hedefim temettülerle bölünmelerle 100 tl yüz kat yapmak.
    En büyük yatirimci hatalarından biride uzunvadeci olacagim deyip malı çokcok uzun süre saklamaktir.ondan sonrada pişman olmaktır.borsa reel anlamda cokcok uzunda gerçekten kazandiriyormu bence hayır.YTD

4. Bakalim bu ekim ayında bist kazandiracakmi yoksa nadir kazandirmadigi bir yilmi olacak gorecegiz.YTD

5. Kfeinde 7.80 üzeri kaldığı sürece benim acimdan sıkıntı yok.ama kisa vadede😁Burda en büyük rakibimiz faizler bunu da unutmayın.yabanci oranı azda olsa artsada yüksek faiz ortamında yabancinin mala gomulecegini düşünmekte mantıklı olmaz bence.YTD

6. Günlük pasta verebilecek var mı acaba?

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 128/505 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •