Sayfa 128/1527 İlkİlk ... 28781181261271281291301381782286281128 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. kozalakların haftaya toparlanacağını düşünüyorum. gene hacimsiz , ucuz oyunlarla mal verme derdindeler. %100 ile ipekedeyim. hayırlısı olsun.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Hocam bu doğruysa aşağımı kırdık şimdi? üstelik 7,37 iken içgen aşağı verdi.dahada altını gördü?

Ortak 7.37 altında kapatırsa kırmış olur. Günlük hareketlerde isterse 7 ye gelsin kapanış 7.37 üzeri ise kırmış sayılmaz. Grafiğine göre...

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by alanyali Yazıyı Oku
    kozalakların haftaya toparlanacağını düşünüyorum. gene hacimsiz , ucuz oyunlarla mal verme derdindeler. %100 ile ipekedeyim. hayırlısı olsun.
    Yalnız bir onceki mahkemede de aynısı oldu sabah bir kaç kademe yuksek açar sonra gelsin -1 ler - 2ler sonra 4.90 lara indirdiler hatta dahada aşağılara yine öyle olmasında

4.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Yalnız bir onceki mahkemede de aynısı oldu sabah bir kaç kademe yuksek açar sonra gelsin -1 ler - 2ler sonra 4.90 lara indirdiler hatta dahada aşağılara yine öyle olmasında
    günlük grafik hariç diğerleri rsi için trend dibinden dönüşe giriyor (benden çooook çok daha tecrübeli üstadlar var burada onlar daha doğru yorum yapacaktır.) bu sebeple 5.36 maliyetle malı hala elimde tutuyorum. dün satabilirdim , indikatörler 6.30 -35 civarında ısınmıştı ama yine disiplin dışı davranıp satmadım. bikaç görüşme olunca gün içi vermişler elimize onu gördüm bugunde hacimsiz düştü. bence hikaye burda bitmedi . dilerim yanılmam, hepimiz güzel paralar alır çıkarız ..

5. Karanlıktan görece güzel çıktı yine..

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Ortak 7.37 altında kapatırsa kırmış olur. Günlük hareketlerde isterse 7 ye gelsin kapanış 7.37 üzeri ise kırmış sayılmaz. Grafiğine göre...

Sent from my iPhone
    Anladım kaptan.. 7.40 oldu karanlık oda da.. sıranın bize gelme ihtimali doğdu ozaman [emoji1][emoji1]

7. ipeke ve kozaada dün nekadar açığa satış yapıldığını nerden görebiliyoruz bilen varmı?

8.  Alıntı Originally Posted by alanyali Yazıyı Oku
    günlük grafik hariç diğerleri rsi için trend dibinden dönüşe giriyor (benden çooook çok daha tecrübeli üstadlar var burada onlar daha doğru yorum yapacaktır.) bu sebeple 5.36 maliyetle malı hala elimde tutuyorum. dün satabilirdim , indikatörler 6.30 -35 civarında ısınmıştı ama yine disiplin dışı davranıp satmadım. bikaç görüşme olunca gün içi vermişler elimize onu gördüm bugunde hacimsiz düştü. bence hikaye burda bitmedi . dilerim yanılmam, hepimiz güzel paralar alır çıkarız ..
    İnşallah dostum tek temennimiz o dediğin gibi 6.35 lerden çıkıp buralardan bile alsak benim için çok iyi kâr olacakti ama beceremedim hemde bilgisayar başında olmama rağmen

Sayfa 128/1527 İlkİlk ... 28781181261271281291301381782286281128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •