Sayfa 128/937 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by turkson Yazıyı Oku
    Artik bu meseleler sümen alti mi oldu . Gundemden tamamenmi dustu. Hukumet umursamiyomu ? Yoksa zamani degil sallamiyomu ? Anlamadim gitti. Kaç aydir yaprak kimildamiyo. Umutsuzluk cokmeye basladi. Bu hukumet doneminde olmszsa artik birdaha da olmaz gibime geliyo. Vakif olsun chp olsun herkes kurmuş trzgahini istedigi at koşturuyo.
    Yazdıklarınızı bende düşünüyorum..
    Sonra elimizdeki tek somut veri olan hisse fiyatına bakıyorum.Bu sessizliği hiç takmıyor.Çatır çatır işlemlere devam..
    Daha düne kadar 100 bini geçse diyorduk şimdi çok şükür 160 bini beğenmez olduk...
    160 bin alıyor birde 160 bin alıcı da kademede bırakıyor..Bu fiyatlamadaki bir hisse için bu işlemler çok doyurucu..
    Sözün özü hükümet sessizliğine inat hisse KONUŞUYOR.Demek ki bu iş masada veya radikal bir adım gelecek..
    Yoksa fiyatını on kere geldiği yere aşağıya basmışlardı.KOVANA ÇOMAK SOKULDU BİR KERE..
    Unutmayın haberleri önce FİYATLAMALAR GÖSTERECEK...
    Fiyatına bakmadan gerekirse miras bırakarak sabırla beklemeye devam..
    Kişisel görüşümdür...YTD...YTD...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Şu miras bırakarak lafını bir daha ddüşünün arkadaşlar.. bıraktığın mirasın kime faydası olacak bana faydası olmayan paranın ta Allah canını alsın.. torun tombalak çoluk çocuk için hisse mi tutulur.. Allah sana verirse zaten verdiği miras kalır ama o kadar uzun vadede kim tutacak. vay efendim miras bıakacağız vırt zırt..

3. Miras burakma ya katılmayanlar olabılır ama dusuk maliyetli yatırımcı var. en fazla 2 aylık maasla hısse alanlar var

4.  Alıntı Originally Posted by Black_broker Yazıyı Oku
    Şu miras bırakarak lafını bir daha ddüşünün arkadaşlar.. bıraktığın mirasın kime faydası olacak bana faydası olmayan paranın ta Allah canını alsın.. torun tombalak çoluk çocuk için hisse mi tutulur.. Allah sana verirse zaten verdiği miras kalır ama o kadar uzun vadede kim tutacak. vay efendim miras bıakacağız vırt zırt..
    Miras bırakma bir nevi sözün gelişi..
    Miras bırakırım diyen adam "sürece inanıyorum 10 bin veya 100 bin veya milyon olsun sonunu beklerim" diyen yatırımcıdır...
    Yani bu söylem hisseyi ne olursa olsun satmam gerekirse evlatlarıma bırakırım mantığını söyleyen kişilerdir..
    Kaldı ki 100 bin üstü alanların maddi sıkıntısı yoktur.Mesela benim çok şükür buraya yatırdığım paraya ihtiyacım yok.Hisseyi al sat için almadım..
    Kaldı ki çoluk çocuğa bırakmak niye kötü olsun?Zaten iyi düzeyde yaşıyan evini arabasını alan adam sonrasında çok daha ilerisini düşünür..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Vakıf hısse satıyor ısctr de bu fiyattan hısse satması fiyatının ilerde daha asagıya cekecek bir haber gelecektir

6. Totem yapıyorum. Şubatta bu iş tamamdır.

Bu yazı burada Dursun Şubatta görüşelim. .Şubat ayında bu iş tamam inşaAllah...

artık miras bırakmak isteyen işkur getirisinden aldığı gayrimenkulleri bıraksın..

7. Satışa 240 bin yazdım kurucu hisseyi... alacak olana hayırlı olsun
    Sayın Marslı buyur görelim yigitliginizi

8. Çağrın arşı aşıp marsa ulaşmıştırda cevabı gelirmi bilemem 😂

Sayfa 128/937 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •