Sayfa 128/1001 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Viop-XX

1. Migros a yüklenmişler

2.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Arkadaşlar birşey söylemek istiyorum. Endeks düşer çıkar. Zaten bu hareketler olmasa kazanamayiz. Ama burada herkes birbirini suçluyor laf yapıştırıyor birbirine hadsizlik yapıyor. Lütfen sınırlarımızı bilelim.
    Dün akşam Sn Bear Bull benim lotlarimi takibe almış. Görünce şok oldum. Sanki ben yalanciymisim da yakalamış gibi. Size hiç yakıştıramadım Sn Bear Bull. Doğrudur 8 login hepsi 12 .ay vade değil. 8.ay vadeden de aldım o panikle ona buna al emri verdim. Ama burda yazılarım düzenli olsun diye ha 12 .ay ha 8. Ay niyetine hepsine 12. Ay dedim.

Bu durum beni cidden üzdü. Ki ekstremi atacaktım Sn Bear Bull a.. malesef özel mesajı kapaliymis.

Güzel bir ortam olur sinerji olur diye burda yazıyordum ama buradaki amaca birbirine saldirmakmisbundan sonra pozisyonlarını yazmıyip sadece okuyacağım.

Gerçekten kırıldım. Burda herkesin birbirine saldirmasina..

Hepinize bol kazançlar..
    .
    Para kaybedince sinirler bozuluyor tabii de çoğunlukla insanlar takılıyor efendim birbirlerine...Kimsenin birbirine ateş ettiğini görmedim. Olur o kadar. Siz yazın pozisyonunuzu, kaybettiğinizde sizi de görelim.
    @erefefik

127.400 den dün shortladık..yine aynı yere geldi

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bozgurdum, bikaç dane daha atarsan
    kapadığım bir gısım şortlarımı daha uygun fiyatlardan alıcam.
    Seni mi kıracam dostum.
    bi dene de 127.450 den salladım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Arkadaşlar birşey söylemek istiyorum. Endeks düşer çıkar. Zaten bu hareketler olmasa kazanamayiz. Ama burada herkes birbirini suçluyor laf yapıştırıyor birbirine hadsizlik yapıyor. Lütfen sınırlarımızı bilelim.
    Dün akşam Sn Bear Bull benim lotlarimi takibe almış. Görünce şok oldum. Sanki ben yalanciymisim da yakalamış gibi. Size hiç yakıştıramadım Sn Bear Bull. Doğrudur 8 login hepsi 12 .ay vade değil. 8.ay vadeden de aldım o panikle ona buna al emri verdim. Ama burda yazılarım düzenli olsun diye ha 12 .ay ha 8. Ay niyetine hepsine 12. Ay dedim.

Bu durum beni cidden üzdü. Ki ekstremi atacaktım Sn Bear Bull a.. malesef özel mesajı kapaliymis.

Güzel bir ortam olur sinerji olur diye burda yazıyordum ama buradaki amaca birbirine saldirmakmisbundan sonra pozisyonlarını yazmıyip sadece okuyacağım.

Gerçekten kırıldım. Burda herkesin birbirine saldirmasina..

Hepinize bol kazançlar..
    .
    bende bir alıntı yapayım istedim.

kimse burada birbirine laf sokmak için yazmıyor bazen para kaybeder bazende dedikleri tutmayınca istemeden yada hırs ile yanlış cümleler kurabiliyor.

aklı başında bilgili esprili saygılı çok ama çok değerli insanlar mevcut.

arada sırada 3-5 kişi dediğim nedenlerden dolayı hatalı cümleler kursa da yinede özünde öyle değildirler.

kısacası

yaklaşımınız ve paylaşımlarınız gayet güzel aynen devam etmenizi ben kendimce isterim lakin istemiyorsanız saygı duyarız.

çok üzülmeyin çok takmayın bazen burasını erkekler kahve ortamına çevirir bayanlarda kısır partilerindeki durumuna çevirir. diye sözlerimi noktalayayım.

saygılar

6. Düşmeyen borsa icat etmişler nerden cortlarsan cortla elinde kalıyor.

Pala cort yapanları pek sevmii

7. 51 senelik hayatımda 51 trilyon kere düşünsem böyle bir hayata ulaşacağımı düşünmezdim....

bana göre insanlığın hayatın yaşamın bittiği günler......
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

dow
    saatlik

Sayfa 128/1001 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •