Sayfa 128/331 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 2642 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sıkıntı şu bu tahtadaki arkadaşların düzeni bozuldu. Kimse bu kadar da keriz değil ki artık ensesine vur lokmasını al o günler geçti.

En basitinden misal ALFAS tan parayı vurmuş gelmişsin mesela senden malı nasıl alacak? Verir misin?
    Güzel tespit!

2. Çok yeni arkadaşlar hariç İşmen'de şikayet edilecek bir şey yok bence. Her şey yolunda, sakin olmak lazım. İSMEN keşke benim olsaydı

Ama insanoğlu işte, gözümüz doymuyor 5 yılda 77 kat artmış hisse!

3. Sn fedoramca yorumunuz guzel genelde katılıyorum,bir konu varki o bizleri düşündürüyor.Bu kağıt bolundukten sonra hızlı yükseldi doğru ama rasyoları bunu zaten hakediyor ve üstüne koyuyor hergun.Hergun derken cumartesi pazar dahil.Kredili işlem faizleri dolaýısiyle.gunluk komisyon gelirini sizler daha iyi bilirsiniz ,günlük faizler,eldeki nakdin repo faizi, aracılık işlem gelirleri,viop varant vs finans işlemleri gelirleri vede iştirak gelirleri degerlemeleri.Bunlar az bişey mi.ozellikle bu 3 aylikta işlem hacimleri ort.160/180 arası gitti.Hergun bukadar nakit yaratan migros vardır herhalde onunda fiyatı belli.Birde bende ayaklı borsadan beri mütevazı portföyümle vakit geçiriyorum bir banka emeklisi olarak.2010 li yıllarda çoğu bugünkü 300/400 liralık kağıtlar 5/10 lira idi.temettu sermaye artırımı hariç bu fiyatlara geldiler.Orn.Tofas örnek THY.. bunlardan daha çok var.Sozun özü kagidin gidesi varken tutuyorlar.insan ona takılıyor.Faizler yükselse yükselse 40 bilemedin 45 olur.Buda doları baskılar.Dolardan kaçan biliyorsa borsaya gelir.aylikta net ve kesin% 3/4 bana yeter diyen zaten mevduata olur.Ama borsaciyi kesmez aylık %3 Ben ismenden hiç korkmam digerlerine göre. iştirakler den büyük kazanç potansiyeli yüksek. Finansal piyasalar büyüyecek yabancı gelecek deniyorsa bunun en büyük pastalarıni ismen ve benzeri büyük kuruluşlar yiyecek.Herkese bol şans önce sağlık.İyi haftasonlari.[emoji120]
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Çok yeni arkadaşlar hariç İşmen'de şikayet edilecek bir şey yok bence. Her şey yolunda, sakin olmak lazım. İSMEN keşke benim olsaydı

Ama insanoğlu işte, gözümüz doymuyor 5 yılda 77 kat artmış hisse!
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Sn fedoramca yorumunuz guzel genelde katılıyorum,bir konu varki o bizleri düşündürüyor.Bu kağıt bolundukten sonra hızlı yükseldi doğru ama rasyoları bunu zaten hakediyor ve üstüne koyuyor hergun.Hergun derken cumartesi pazar dahil.Kredili işlem faizleri dolaýısiyle.gunluk komisyon gelirini sizler daha iyi bilirsiniz ,günlük faizler,eldeki nakdin repo faizi, aracılık işlem gelirleri,viop varant vs finans işlemleri gelirleri vede iştirak gelirleri degerlemeleri.Bunlar az bişey mi.ozellikle bu 3 aylikta işlem hacimleri ort.160/180 arası gitti.Hergun bukadar nakit yaratan migros vardır herhalde onunda fiyatı belli.Birde bende ayaklı borsadan beri mütevazı portföyümle vakit geçiriyorum bir banka emeklisi olarak.2010 li yıllarda çoğu bugünkü 300/400 liralık kağıtlar 5/10 lira idi.temettu sermaye artırımı hariç bu fiyatlara geldiler.Orn.Tofas örnek THY.. bunlardan daha çok var.Sozun özü kagidin gidesi varken tutuyorlar.insan ona takılıyor.Faizler yükselse yükselse 40 bilemedin 45 olur.Buda doları baskılar.Dolardan kaçan biliyorsa borsaya gelir.aylikta net ve kesin% 3/4 bana yeter diyen zaten mevduata olur.Ama borsaciyi kesmez aylık %3 Ben ismenden hiç korkmam digerlerine göre. iştirakler den büyük kazanç potansiyeli yüksek. Finansal piyasalar büyüyecek yabancı gelecek deniyorsa bunun en büyük pastalarıni ismen ve benzeri büyük kuruluşlar yiyecek.Herkese bol şans önce sağlık.İyi haftasonlari.[emoji120]

Ayaklı borsa zamanından beri portföyünüz varsa neden bu kadar günlük hareketlere takılıyorsunuz. Malınıza güveniyorsanız yaslanın arkanıza keyfini çıkartın. Kendinizi strese sokmayın bu yaşta.

Bu kadar zamandır borsada yatırımcı olan biri, eğer bir manipülasyon yoksa eder fiyatın her daim geriden geldiğini de bilmesi gerekir. 30 yıldır yatırımcıyım, büyük şirketlerde fiyatın önden gittiğini bir kez bile görmedim. Bu durumun sebebini hiç düşündünüz mü?

Bir tane sebep yazayım, paranızın borsada durması ve buradan hareket etmesi istenmiyorsa, bir şirketin değeri asla ederine gelmez, beklenti her daim canlı tutulur. Yıllar boyu beklersiniz, beklerken de muazzam para kazanırsınız, yani güzel bir şey bu yatırımcı için

Ama trader için öyle mi? No no no. Onlar para kazanabilmenin en zor yolunu test ediyorlar Zaten sayıları da her geçen gün azalıyor, yaw bu robotlar, algolar ne güzel iş yapıyormuş, çalıştırayım iki tane diyerek iyice tembelliğe vurdular işi. Eski traderlar da (yıllarca ben de day trade yaptım bu arada) kalmadı.

Sözün özü; ismen olması gereken değere hiçbir zaman ulaşmayacak, piyasada hep eksik fiyatlanacak. Bunun bilincinde olmak lazım.

Bol kazançlar.

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Ayaklı borsa zamanından beri portföyünüz varsa neden bu kadar günlük hareketlere takılıyorsunuz. Malınıza güveniyorsanız yaslanın arkanıza keyfini çıkartın. Kendinizi strese sokmayın bu yaşta.

Bu kadar zamandır borsada yatırımcı olan biri, eğer bir manipülasyon yoksa eder fiyatın her daim geriden geldiğini de bilmesi gerekir. 30 yıldır yatırımcıyım, büyük şirketlerde fiyatın önden gittiğini bir kez bile görmedim. Bu durumun sebebini hiç düşündünüz mü?

Bir tane sebep yazayım, paranızın borsada durması ve buradan hareket etmesi istenmiyorsa, bir şirketin değeri asla ederine gelmez, beklenti her daim canlı tutulur. Yıllar boyu beklersiniz, beklerken de muazzam para kazanırsınız, yani güzel bir şey bu yatırımcı için

Ama trader için öyle mi? No no no. Onlar para kazanabilmenin en zor yolunu test ediyorlar Zaten sayıları da her geçen gün azalıyor, yaw bu robotlar, algolar ne güzel iş yapıyormuş, çalıştırayım iki tane diyerek iyice tembelliğe vurdular işi. Eski traderlar da (yıllarca ben de day trade yaptım bu arada) kalmadı.

Sözün özü; ismen olması gereken değere hiçbir zaman ulaşmayacak, piyasada hep eksik fiyatlanacak. Bunun bilincinde olmak lazım.

Bol kazançlar.
    Alkışlıyorum

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by cbalabanli Yazıyı Oku
    Alkışlıyorum

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkür ederim

Bir de şöyle bir durum var, onu da belirteyim eksik olmasın.

Diyelim ki ben piyasa yapıcıyım (pek çoğunuzun tahtacı dediği), neden bir hissenin fiyatını ederine getireyim? Getirdim diyelim, herkes satıp gitmeyecek mi? Herkes satarsa ben ne iş yapacağım? Elimde tüm malla kalırım ortada. Bunun kime ne faydası var?

Ama ben manipülatörsem olay oldukça farklı. Malın fiyatını yükseltebildiğim kadar yükseltirim, piyasadaki malın alıcısı benim malımı karşıladığı noktaya ulaşınca da malı basarım piyasaya. Artık alan düşünsün ondan sonrasını. Şirketin ederi oymuş buymuş umurumda olmaz. Yakında göreceksiniz böyle patlak senaryoların gerçekleştiğini. Özellikle de yeni halka arz olmuş şirketlerde.

O sebeple, hızlı yükselişlerin ardından gelen realizasyon ve yatay dönemler oldukça sağlıklı ve pozitiftir bana göre. İşmende olan durum da budur tam olarak. Bekleyen kazanır, başka sulara yelken açmak isteyen satar, varsa daha iyilerinde pozisyon alır.

Herkese iyi hafta sonları.

7. Nerde bizde 25/30 sene kağıt tutacak sermaye.gunluk yaşıyoruz.Benim felsefem aylık faiz %2/2.5 getiriyorsa ,ben bunu borsada %8/10cikarabilirmiyim.Yas 67..bu sıcaklarda dışarda olsan bı dert evde olsan bı dert.oyalaniyoruz.Kafa çalıştırıyoruz.Vakit geçiyor.Borsada zarar etmemekde bi kar dir.felsefesi benimki.
     Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim

Bir de şöyle bir durum var, onu da belirteyim eksik olmasın.

Diyelim ki ben piyasa yapıcıyım (pek çoğunuzun tahtacı dediği), neden bir hissenin fiyatını ederine getireyim? Getirdim diyelim, herkes satıp gitmeyecek mi? Herkes satarsa ben ne iş yapacağım? Elimde tüm malla kalırım ortada. Bunun kime ne faydası var?

Ama ben manipülatörsem olay oldukça farklı. Malın fiyatını yükseltebildiğim kadar yükseltirim, piyasadaki malın alıcısı benim malımı karşıladığı noktaya ulaşınca da malı basarım piyasaya. Artık alan düşünsün ondan sonrasını. Şirketin ederi oymuş buymuş umurumda olmaz. Yakında göreceksiniz böyle patlak senaryoların gerçekleştiğini. Özellikle de yeni halka arz olmuş şirketlerde.

O sebeple, hızlı yükselişlerin ardından gelen realizasyon ve yatay dönemler oldukça sağlıklı ve pozitiftir bana göre. İşmende olan durum da budur tam olarak. Bekleyen kazanır, başka sulara yelken açmak isteyen satar, varsa daha iyilerinde pozisyon alır.

Herkese iyi hafta sonları.

8. Ak yatırım ın aldığı mallar nereye virmanlandı arkadaşlar bilen varmı ?

Sayfa 128/331 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •