Sayfa 128/398 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

EREGL günlük, 1.2 mlyn alışla en iyi alıcı olan BofA 1.2 mlyn la en iyi satıcı oldu, ve öngörüm gerçekleşti
    Dün açtığım shortlar dün terletse de bugün iyi iş çıkardı teşekkürler EREGL!
    Bu arada yanlış anlamayın Spot da yüklü malım var, Pay Vadelide short açmamın nedeni; Altın Hikayesinin uzayacağı ve jeopolitik gerginliğin olduğu dönemlerde hafta sonu riski önemli olduğundan satış getireceği öngörüsüdür!

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bugün kimsenin tadı tuzu yok.
    Patrick, düğün var da çeyrek yerine eregl alsak uyar mı acaba? Nasılsa altın bizim işimiz artık )

https://twitter.com/tradeallof/statu...k_MBBjKVC4jANg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, 1.2 mlyn alışla en iyi alıcı olan BofA 1.2 mlyn la en iyi satıcı oldu, ve öngörüm gerçekleşti
    Dün açtığım shortlar dün terletse de bugün iyi iş çıkardı teşekkürler EREGL!
    Bu arada yanlış anlamayın Spot da yüklü malım var, Pay Vadelide short açmamın nedeni; Altın Hikayesinin uzayacağı ve jeopolitik gerginliğin olduğu dönemlerde hafta sonu riski önemli olduğundan satış getireceği öngörüsüdür!

israil-iran gerginliğinden dolayı hafta sonu riski ayağına millete şort açtırıp pala nasıl kazandırıyor anlam veremiyorum bu kadar basit düşünmekmi gerekiyor ben çok mu paranoyağım??

5.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Patrick, düğün var da çeyrek yerine eregl alsak uyar mı acaba? Nasılsa altın bizim işimiz artık )
    Neden olmasın çeyrek altın gibi hisse.

Ev alma, altın alma, eregl al. Temettüleri ile dünyayı gez. Beyin bedava

Ytd

Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    israil-iran gerginliğinden dolayı hafta sonu riski ayağına millete şort açtırıp pala nasıl kazandırıyor anlam veremiyorum bu kadar basit düşünmekmi gerekiyor ben çok mu paranoyağım??
    İyi de o dünkü %3.5 yükselişte hangi cesaretle SHORT pozisyonu açılır ki, bana sahadan bilgi gelmese Altın haberinin dün akşam düşeceğini düşünürdüm! hatta bir haber mi var diye devamlı sordum! Bazen Basit düşünüp Riske girene para kazanmak var!

EREGL de gerçekleşen işlemlerim, Shortlar kapanmıştır, Bundan böyle yola Longla devam edilecektir!

8. Oof of. Nabıcaz be Şamil.

Sayfa 128/398 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •