Sayfa 1285/1527 İlkİlk ... 28578511851235127512831284128512861287129513351385 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 10,273 - 10,280 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Akadian ona dostum demedi dostum Markazite dedi )

Bence hic cevap veemeye bile degmez. Ben de ortalama 6.02 ile aldim 6.12 gordu satmadim simdide 5.99 yarin da 5.80 gorur yapacak bisey yok. Ertesi gun de 5.60 gorur bir daha aliriz.

bence ona dedi...neyse aman canım çoooook da önemli değil benim için biz bizi bilyoruz zaten ....syn burzumbang...

2.  Alıntı Originally Posted by Ferhat_30 Yazıyı Oku
    sevgili kardeşim benim için sıkıntı yok, 1,78 e satış yazdım gitmedi. hiç önemli değil, ben yıllardır borsada zarar etmekten artık her türlü durumlara alışığım. kozanın düşüşüne sevinmedim ama karsanı zatıp koza alsam lot olarak kardayım. ama yazınızda belirttiğiniz gibi arada bir yırtık dondan çıkanlar oluyor. iyi olunca ustadan kötü olunca çıraktan misali. kağıt yükselirken iyi kağıt düşünce sataşmalar....... ben bu tip insanlardan değilim. teknik ve temel bilgilerim sizlerin yanında sıfır, o yüzden yazılan yorumlara bakarak kendi hislerimin de son kararı ile işlemlerimi yapıyorum. temennim benim gibi teknik bilgisi olmayanların da benim yöntemimi izleyip siz değerli insanlara sataşmaması. ben yine sizi sürekli takip edip yorumlarınıza göre kendi kararımı vereceğim. kıymetli yorumlarınızdan bizleri mahrum etmeyiniz....... saygılar
    siz yine yanlış anladınnnnız.... ben o kişiye cevap vermek için ...ortaya yazdım o kadar ... o şsahış dedi ya üstüne niye alındın diye cevap veren kişiye.... bende üstü kapalı ortaya yazdım sizi yine aracı yaptım..üzerinize alınmayın ferhat bey.. syglar efendim.....

3.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    siz yine yanlış anladınnnnız.... ben o kişiye cevap vermek için ...ortaya yazdım o kadar ... o şsahış dedi ya üstüne niye alındın diye cevap veren kişiye.... bende üstü kapalı ortaya yazdım seni yine aracı yaptım..üzerinize alınmayın ferhat bey.. syglar efendim.....
    estağfurullah hocam, alnımakta ne demek. inanın alınmadım. sadece az önce olumsuzluğa sebebiyet veren arkadaşa ithafen yazdım, aslında o da benim gibi zamanla alışır, diye düşünüyorum

4. ahanda bugün bende deniz hocaya saracam...o saatlik trendi yazmasaydı bu kağıt mutlaka bugün 6,53 ü görürdü..deniz hoca bir tutturmuş..saatlik destek diye bak gitmiyor işte bütün suç deniz hocanın...deniz hoca gelsin temizlesin şimdi ayıbını... nasıl deniz hocam kızdın mı.yoksa hala herzaman ki gibi sakin misin...

5.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    böylesine dostum deme akadian ..çünkü bana da dostum diye hitap edersen ben kendimi onunla aynı seviyede görür ve canım sıkılır başkan...syglar...
    Sayin nightbirdss
    Bana dostum dedi. Yanlis adami hedefe almissin. Nickleri bi kontrol edersen lutfen..
    Saygilar

6. noldu da dustu bu s.kt.gimin kaaadi. ha dogru cuma yukselmisti,onu satti aq...

7.  Alıntı Originally Posted by Markazit Yazıyı Oku
    Sayin nightbirdss
    Bana dostum dedi. Yanlis adami hedefe almissin. Nickleri bi kontrol edersen lutfen..
    Saygilar
    yukarıda yayınladım ya norşinli ye yazmış bakın..syglar...

8.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    noldu da dustu bu s.kt.gimin kaaadi. ha dogru cuma yukselmisti,onu satti aq...
    sen benim masa üstüne bak ..kaçtan döndük ..kaçtan destek alacak yarın sihirli rakamlar artık elinde şimdi maliyetini görünceye kadar sık dişini sonra ver gitsin...sonra pusula elinde insin çıksın hiç umrunda olmaz..sakın zararına verme..sakın..syglar...

Sayfa 1285/1527 İlkİlk ... 28578511851235127512831284128512861287129513351385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •