Sayfa 129/810 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 6476 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Sabancı Holding'in üretimdeki gözbebeği Kordsa, kompozit ve inşaat güçlendirme yatırımıyla vizyonlarına çok büyük bir yenilik kattı. bunu da yapmaları gerekiyordu. malum önümüzdeki yıllarda teknolojik uygulamaları olan teknolojiye ve inovasyona yatırım yapanlar ayakta kalacak ve büyüyecek. Şirketin strateji ve vizyonunu değiştiren bu uygulamalar Kordsa'yı gerçekten çok önemli yerlere getirecektir. Ancak bu BİST'e nasıl yansır onu hep birlikte göreeceğiz. Ben imkanım oldukça alımlar yapıyorum ve uzun yıllar bu şekilde alım yapmayı planlıyorum. Umarım herkes istediği kazanca ulaşır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by erkan_1984 Yazıyı Oku
    Sabancı Holding'in üretimdeki gözbebeği Kordsa, kompozit ve inşaat güçlendirme yatırımıyla vizyonlarına çok büyük bir yenilik kattı. bunu da yapmaları gerekiyordu. malum önümüzdeki yıllarda teknolojik uygulamaları olan teknolojiye ve inovasyona yatırım yapanlar ayakta kalacak ve büyüyecek. Şirketin strateji ve vizyonunu değiştiren bu uygulamalar Kordsa'yı gerçekten çok önemli yerlere getirecektir. Ancak bu BİST'e nasıl yansır onu hep birlikte göreeceğiz. Ben imkanım oldukça alımlar yapıyorum ve uzun yıllar bu şekilde alım yapmayı planlıyorum. Umarım herkes istediği kazanca ulaşır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir
    Genel anlamda 4.0 teknolojisine geçiş yapan birçok şirket önemli bir atılım yapmış olacak. Oluşan insan maliyeti faktörlerini yıllar geçtikçe şirketlerin karlarının üzerinde olumlu etkisi artan oranda olacaktır. Daha az insan gücü daha az maliyet(insan) daha az zaman kaybi, daha fazla üretim siz hesap edin 4.0 önemli. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Yani Garanti bir arfin operasyonu başladığı gün 10,25 idi,suan11,85 yüzde 15
    Biz bu piyasada eksi kapatıyoruz...şaka gibi....

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

4. Daha gideceği çok yol var. Haberler düşmeye başlasın da şenlik başlasın.

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. sabah sirketi aradim
    bloomberg konusmasini sordum
    mehmet gocmen in

sirket satin alindi ..prosudurler kaldi dedi
    subat sonu mart basi gibi kap a duser dedi..
    2 sirketin sahibide ayni kisi oldugu icin abd den bi sirket aldik diye soyledi yanlis anlasilma olmasin dedi ...

6. ortaklardan grafik cizen yok mu?
    durum nedir baksak eksi kapamasi kotu oldu ama olur boyle inis cikislar ...

ben tatildeyim ovyuzden bakamiyorum...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    sabah sirketi aradim
    bloomberg konusmasini sordum
    mehmet gocmen in

sirket satin alindi ..prosudurler kaldi dedi
    subat sonu mart basi gibi kap a duser dedi..
    2 sirketin sahibide ayni kisi oldugu icin abd den bi sirket aldik diye soyledi yanlis anlasilma olmasin dedi ...
    Teşekkür ederiz sayın matesis
    Bilanço ile birlikte önemli bir dönem olacak Şubat sonu-Mart başı

Sayfa 129/810 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •