Sayfa 129/173 İlkİlk ... 2979119127128129130131139 ... SonSon
Arama sonucu : 1377 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Mail yanıtı

Şirketimiz halka açık şirket olarak kurulduğundan, SPK'nın getirdiği düzenleme çerçevesinde küçük ortaklara likidite sağlamak, kolayca hisselerini Borsa'da satmalarına imkan vermek amacıyla, yeni bir halka arz yapmaksızın, 2018 yılından itibaren Borsa'da Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda işlem görmeye başlamıştır.

Bildiğiniz üzere Ana Pazar'da veya Alt Pazar'da işlem gören şirketler SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği düzenlemelerine tabi olmakta, bu düzenlemeler de Şirkete önemli yükümlülükler getirmekte, Şirketin organizasyon yapısında değişiklikler gerektirmektedir.

Ancak Şirketimiz mevcut durumda bu yükümlülükleri karşılayacak organizasyonel yapıya sahip olmadığından, bu sürece hazırlanmak zaman gerektirmektedir.

Bu nedenle halihazırda üst pazar başvuru yapma kararımız bulunmamaktadır.

Saygılarımızla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Mail yanıtı

Şirketimiz halka açık şirket olarak kurulduğundan, SPK'nın getirdiği düzenleme çerçevesinde küçük ortaklara likidite sağlamak, kolayca hisselerini Borsa'da satmalarına imkan vermek amacıyla, yeni bir halka arz yapmaksızın, 2018 yılından itibaren Borsa'da Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda işlem görmeye başlamıştır.

Bildiğiniz üzere Ana Pazar'da veya Alt Pazar'da işlem gören şirketler SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği düzenlemelerine tabi olmakta, bu düzenlemeler de Şirkete önemli yükümlülükler getirmekte, Şirketin organizasyon yapısında değişiklikler gerektirmektedir.

Ancak Şirketimiz mevcut durumda bu yükümlülükleri karşılayacak organizasyonel yapıya sahip olmadığından, bu sürece hazırlanmak zaman gerektirmektedir.

Bu nedenle halihazırda üst pazar başvuru yapma kararımız bulunmamaktadır.

Saygılarımızla.
    işlerine geliyor poip te işlem görmesi istedikleri gibi maipile ediyorlar 2 lira temettü verceğiz diye 20 lira yuukarı çektiler orada oyaladılar sonra bastıkça bastılar hala da basıyorlar ahlaksızlık bu neyse ki benim çok çok çok az bir lotum var istedikleri kadar düşürebilirler
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    sanırım buradan da aşağıya indirmez 3 aylık kar nasıl gelir sizce bence süper gelmesi lazım katagulle olmaz ise tabi
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Telegram grubunda 45 milyon avans alındığına dair mesaj var. İşler iyi gidiyor olmalı, benim tahminim en az 15 milyon net kar, 20 gelirse de süper deriz.

Syg.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    2021 ilk çeyrek karı 7.106.389 TL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    Telegram grubunda 45 milyon avans alındığına dair mesaj var. İşler iyi gidiyor olmalı, benim tahminim en az 15 milyon net kar, 20 gelirse de süper deriz.

Syg.
    ne için almışlar o krediyi ben o grubu biliyorum da hiç girip okuma yapmıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    2021 ilk çeyrek karı 7.106.389 TL
    hem bilanço geldi mi ben görmedim ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Sipariş avansı, satıştan önce alınan nakit. Borç almazlar.

Sayfa 129/173 İlkİlk ... 2979119127128129130131139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •