Originally Posted by
Börsianer
Mail yanıtı
Şirketimiz halka açık şirket olarak kurulduğundan, SPK'nın getirdiği düzenleme çerçevesinde küçük ortaklara likidite sağlamak, kolayca hisselerini Borsa'da satmalarına imkan vermek amacıyla, yeni bir halka arz yapmaksızın, 2018 yılından itibaren Borsa'da Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda işlem görmeye başlamıştır.
Bildiğiniz üzere Ana Pazar'da veya Alt Pazar'da işlem gören şirketler SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği düzenlemelerine tabi olmakta, bu düzenlemeler de Şirkete önemli yükümlülükler getirmekte, Şirketin organizasyon yapısında değişiklikler gerektirmektedir.
Ancak Şirketimiz mevcut durumda bu yükümlülükleri karşılayacak organizasyonel yapıya sahip olmadığından, bu sürece hazırlanmak zaman gerektirmektedir.
Bu nedenle halihazırda üst pazar başvuru yapma kararımız bulunmamaktadır.
Saygılarımızla.
işlerine geliyor poip te işlem görmesi istedikleri gibi maipile ediyorlar 2 lira temettü verceğiz diye 20 lira yuukarı çektiler orada oyaladılar sonra bastıkça bastılar hala da basıyorlar ahlaksızlık bu neyse ki benim çok çok çok az bir lotum var istedikleri kadar düşürebilirler
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri