Sayfa 129/580 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: YATAS - Yataş

Haziran ayı içerisinde yapılacak şirket genel kurulları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    4'ü geçmeye çalıştığımız günler daha dün gibi 😁
    arkadaşlar topiğinize 18 gündür yazmayan kingsailor arkadaşınız doğtaş kelebek forumunda hissenizi pazarlayıp doğtaşı kötüleyip duruyor lütfen dedeye sahip çıkalım madem yataş hakkında bildiği şeyler var sizinle paylaşsın sonuçta hissedarları sizlersiniz size de bize verdiği kadar değer vermeli.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by eskici Yazıyı Oku
    arkadaşlar topiğinize 18 gündür yazmayan kingsailor arkadaşınız doğtaş kelebek forumunda hissenizi pazarlayıp doğtaşı kötüleyip duruyor lütfen dedeye sahip çıkalım madem yataş hakkında bildiği şeyler var sizinle paylaşsın sonuçta hissedarları sizlersiniz size de bize verdiği kadar değer vermeli.
    Arakadslar dogtasta merzifonlu iki arakadas var. Onlar yatas icin zararedecek dedi. Bilanci gelmeden once 150 milyon ciro yapacağız dedim alay ettiler. Millet yatas satip dogtas alicak dedi. Onun uzerine yazmaya basladim. Lutfen arkadasa inanmayın.

4.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Arakadslar dogtasta merzifonlu iki arakadas var. Onlar yatas icin zararedecek dedi. Bilanci gelmeden once 150 milyon ciro yapacağız dedim alay ettiler. Millet yatas satip dogtas alicak dedi. Onun uzerine yazmaya basladim. Lutfen arkadasa inanmayın.
    Ben takip ediyorum seni neden yazdığını anlamıyorum ama.Mantik olarak dogtsin bu çıkışını açıklayamaz kimse ama adamlara göre büyüyor evet büyüyor bunun farkındayız ama PD/dd 14 kat kağıdın çıkışı anormal ama bir kağıt çıkış trendine girdimi devam ediyor ben bile nasiplendim dün sattim.Bence adamların topigine yazma bizim şirketten haber ver sen😀

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by trumbler1 Yazıyı Oku
    Ben takip ediyorum seni neden yazdığını anlamıyorum ama.Mantik olarak dogtsin bu çıkışını açıklayamaz kimse ama adamlara göre büyüyor evet büyüyor bunun farkındayız ama PD/dd 14 kat kağıdın çıkışı anormal ama bir kağıt çıkış trendine girdimi devam ediyor ben bile nasiplendim dün sattim.Bence adamların topigine yazma bizim şirketten haber ver sen😀

Kardes sende mi Merzifonlusun yoksa😁😁😁

6. Espri yi anlamadım Merzifonlu ne

7.  Alıntı Originally Posted by trumbler1 Yazıyı Oku
    Espri yi anlamadım Merzifonlu ne

Dogtastaki iki arkadas merzifonlu da... Ondan dedim..

8. Arakadaslar genel kurula gidebilecek olan var mi?

Sayfa 129/580 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •