Sayfa 129/1000 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Viopçular da uzay konuşuyor.
    Tesadüf değil mi?
    Buranın entellektüel havası daha iyi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Uzayli denen kavrami amerikan hollywood yapimcilari cok guzel insanlarin beynine soktular ve yillardan beri meyvelerini topluyorlar

Amerikadan cikan hersey sahtekarlik ve uckaat uzerine kurulu. Ama hakkini vermek lazim amerikalilar gelismemis egitimsiz beyinleri marketing ve hayal satmakla mukemmel manipule ediyorlar. Bunu dunyada daha iyi yapabilen yok.

Ufo lar gercek cunku ben bile gordum ama uzaylilar tamamen safsata.

Olayi daha derin incelemek istiyorsaniz incil de tevratta sumerlerde bahsi gecen nephilim i arastirin.

Nephilim ayni zamanda kuran i kerimle iliskilidir ama o konuya girmiycem.

Nephililer için Enok 'un kitabına bakmak daha doğru olur . Yalnız şu varki, Sümerler kayıtlarında gökten gelen varlıkları tek tanrılı dinler gibi direk tanrıya bağlamaz, kimi yerlerde onlar da uzaylı gibi düşünür.

Tarih boyunca gökten gelen varlıklardan bahsedilir , dinler melek der, bilim uzaylı der.
    Nosce Te Ipsum ... Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Peki uzaylı yoksa o yuvarlak havada uçan simit gibi araçları kim kullanıyor?
    Benim sözüm var U*O yazamıyorum.
    Hangimiz uzaylı değiliz ki, başka evrendeki canlılar için de biz uzaylıyız. Hollwood'un anlattığı zalim , kötü uzaylılar biziz aslında, evrende bi canlı bulsak ne yapacağımızın videosunu sen atmıştın abi.
    Nosce Te Ipsum ... Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Alien var mı ben onu hep merak ediyorum .

Bu kadar büyük evren ve sadece biz
    onu bilmemde eski Türk kaanlarının gokten bır işıkla bılırkte bebek seklinde ındıklerı ve buyugunce ındıgı yerın kaanı oldugu anlatılır. Ayrıca Nuh peygamberden sonra Türklerin atası olan Nuhun ogullarından yafes e sıhırlı bır tas verılmıs bu tas ıle ılklımlerı yonetebılme gucu var mıs....vs..vs....Nuh peygamber demısken gemıyı yapmak ıcın kullanacagı agacları kendısı dıkmıs ve 500 sene buyumesını beklemıstır .

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Yerlesmek cok zor yalniz. Parasi olan yaslilari bile istemiyorlar pek.
    Genc olup orada gecerli bir meslek sahibi olmak veya sermaye ile is kurmak lazim.
    Doga olarak Avrupa kitasina benzer dogaya da sahip. Deniz isi biraz riskli ve sogukmus.
    Ayni zaman da zehirli yilan vs. bulunmuyor bildigim kadari ile.
    Avustralya’nın tersıne yılan yok evet çok bakır doğası varmış.Eski bir arkadasım oraya evlendı gıttı sosyal medyadan süper fotolar paylasıyor.Bazen acaba alamana yerleşmekle hata mı yaptık dıye sıkça sorarım kendıme.Avrupada ırlanda da ıyıdır

7. Yeni Zellandanin dogasi bir harika. Her turlu doga guzelligi mevcut, yani tek duze degil. Yasam standartlari yuksek ve Avustralya ya gore daha ucuz. Ve Australyadan iki saat ucus mesafessinde.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Peki uzaylı yoksa o yuvarlak havada uçan simit gibi araçları kim kullanıyor?
    Benim sözüm var U*O yazamıyorum.
    Soru sormak tembellerin isi

Ecnebiler calisir cabalar arastirir sonucu bulur

Ben sana ipucu verdim

Nephilim

Git arastir ama baya okuman gerekecek

Ilk once ZEITGEIST isimli belgeseli seyret o baslangic

Sonra Sumer tabletlerindeki yazilar nasil Incile girmis neden Imparator Konstantin binlerce sayfalik Incili 5 te birine dusurmus icinden 52 tane ayeti neden cikarmis ve bu 52 ayet ten "Lost book of Enoch" i oku.

O zaman neden bu ayetlerin Incilden cikarildigini anlarsin

Ikinci ipucu

"Biz ondan baska Rab tanimayiz"

"Biz insani camurdan yarattik"

cumlelerindeki biz kimdir?

Daha neler var neler

Yasar Nuri Ozturk le yapilan soylesilerde bazi sorulari gecistirirdi cunku biliyordu gercegi

birde Haktan Akdogan in soylesilerini izle bak dikkat et bazi sorulara cevap vermiyor cunku verirse sokakta bicaklarlar adami

Sayfa 129/1000 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •