"Not: Son haftalardaki yabancı satışlarını nasıl yorumluyorsunuz.
Bu gidişle %50 nin altına inecek gibiler. -Rasit" ==>Bist aşağıya eğiliyor, altın ve döviz ise yukarıya...
"burada bahsedilen eğer yabancı borsa ise londra veya newyork gibi, hiç korkmadan girin. yüksek komisyonları var ama paranız güvende kafanız rahat olur.
yok bist'e girecekseniz ne kadar teknik bilseniz de farketmiyor öpülmeye hazır olun. bist'te küçük yatırımcılar en tepedeki yüzde 1 lik büyük yatırımcıları besleme yeridir.
şikayet, mahkeme vs. hak aramalarda bist'te çözüm bulmuyor maalesef, yabancı borsalarda şüpheli görünen bir konuda bir e-mail atmanız orada en tepedeki yöneticinin size dönüş yapmasıyla çözülürken. bizdeki bist'te vahşi batı kanunları geçerlidir. -pardayan"
"borsa sabırsızlardan sabırlılara para aktarılan sistemdir. buhur 25 listesi sizi başarıya götürür, hiç al sat yapmaya kalkmayın alın ve yatın. -cynicism"
"günlük al sat insanda psikoloji bırakmıyor. orta vadeli tire alayım diyorum benimle dalga geçiyorlar. işin uzmanı kardeşlerim, çok inceledim,onlarca video izledim delirdim. yapmayın. -kendibilir"
Takip edilecek birkaç ilginç hisse: ISYAT, QNBFB, ZPYKAT, ZPX30F, ZGOLDF
Yer İmleri