Sayfa 13/81 İlkİlk ... 311121314152363 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 97 - 104 arası.

Konu: XU030_endeksi

xu030__ henüz piyasa rahatlamış değil. ben satışların hala bir adım önde olduğunu düşünüyorum. ama mb kararından sonra rüzgarın yönü değişebilir. borsa bu.. bellimi olur belkide amaçları silkelemek olabilir. tam zurnanın zırt dediği yerdeyiz. peşin hüküm vererek yazdım farkındayım ama, ne yapayım benim gözlüğün arkasından piyasa böyle gözüküyor hadi bol şanslar ben türbüne çıkıyorum ordan izleyeceğim
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

xu030__ güne artı ile başlasık ama böyle hızlı alımlar bana hiç inandıurıcı gelmiyor. ben satışa (ŞHORT) döneceğimizi düşünüyorum. bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    mehmet kardeşim. (ROSENSE)
    bu arada sende tabiki güzel yerden yakalayıp isabetli bir öngörüde bulundun bravo ama, sanki armut düş ağzıma düş gibi oldu.. şaka şaka alınma..
    biz eski arkadaşız. dikkat edersen mesajlarımız arasında bir saat zaman farkı var.
    bir al sat cı için bu çok uzun bir süre.. selamlar
    Kardeşim haklısın
    Oyun içindeyken bu kadar kolay ve basit stratejiniz olabilirmiydi tartışılır.
    Maalesef zamanında ben bunları beceremediğimi söylemeliyim
    şu an ben çok rahatım yatırımlarım daire ve kalanla altın alıyorum saygılarımla

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Kardeşim haklısın
    Oyun içindeyken bu kadar kolay ve basit stratejiniz olabilirmiydi tartışılır.
    Maalesef zamanında ben bunları beceremediğimi söylemeliyim
    şu an ben çok rahatım yatırımlarım daire ve kalanla altın alıyorum saygılarımla
    buna kolay demeyelimde her oyuncunun mutlaka tutunduğu bir dal vardır. belkide tutunamadığı bir dal vardır. sonuçta karşılıklı oynanan poker gibi bir şey bu. ben seni takdir ediyorum. bu alemde gördüğüm en dürüst insanlardan birisin. çok insan gazoz kapağı ile oynarken sen dürüstce oynamadığını söyleyebiliyosun. ama yinede hobi olarak izlerken tecrübelerini insanlarla paylaşarak faydalı olmaya çalışıyosun. takdir ediyorum. saygılar...

xu030__ bugün piyasa trade lik.. mb, fed, falan filandan sonra gerçek yolumuzu ancak o zaman görebiliriz. bugün yukarı aşağı oynayarak seansı bitirirler diye düşünüyorum. hadi bol şanslar

xu030__ endeksin baba desteğini kırmadan kapatmasından dolayı, aceba bu bir alıcı silkeleme operasyonu olabilirmiki diye düşünmeme neden oldu. bu gün göstere, götere, satarak seansı kapattılar. bunun üzerine birde sabah açılışına satış ile başlarlarmı? valla ben bunların göstererek ne aldıklarını, nede sattıklarını, gördüm. buna göre akşam bide fed var. bana göre yarın sabah artı açılacak olsa bile ben yinede döndük diyemem. öyle bir güç yok endekste çünkü. hepimize bol şanslar. zurnanın son deliğinden nasıl bir ses çıkacak bakalım

ne güzel oyun valla.. mb bankası her zaman açıklamayı perşembe yapıyordu şimdi cuma ya aldı.. niye? niye olsun FED ortalayacak, ardından MB köşeye takacak. meali: sabah fed kararını olumlu karşılayarak piyasa ya güçlü bir artı açılışla girecekler, MB kararından sonra hatlar karışacak. ama FED, MB, falan derken bu işlerden anladığım falan sanılmasın ben bi zaman PPK kararını PKK kararı sanan biriyim valla bak.. hiç anlamam o işlerden benim alış verişler peşin olacak. yok geliyordu, yok gidiyordu, gibi abidik gubidik işlere aklım ermez. ben sadece rakamlara bakıp çarpıp bölerek bişeyler yapmaya çalışıyorum. gerisi hikaye benim için.. size engel olmayayım bol şanslar

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ne güzel oyun valla.. mb bankası her zaman açıklamayı perşembe yapıyordu şimdi cuma ya aldı.. niye? niye olsun FED ortalayacak, ardından MB köşeye takacak. meali: sabah fed kararını olumlu karşılayarak piyasa ya güçlü bir artı açılışla girecekler, MB kararından sonra hatlar karışacak. ama FED, MB, falan derken bu işlerden anladığım falan sanılmasın ben bi zaman PPK kararını PKK kararı sanan biriyim valla bak.. hiç anlamam o işlerden benim alış verişler peşin olacak. yok geliyordu, yok gidiyordu, gibi abidik gubidik işlere aklım ermez. ben sadece rakamlara bakıp çarpıp bölerek bişeyler yapmaya çalışıyorum. gerisi hikaye benim için.. size engel olmayayım bol şanslar
    önce hüpletip sonra gümletcekler yani

Sayfa 13/81 İlkİlk ... 311121314152363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •