Artan

42,24 10 13:55
32,56 10 15:47
78,65 10 13:55
110,20 9.98 15:46
204,00 9.97 15:46
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 15:48
146,70 -9.94 15:46
10,69 -9.94 15:48
331,25 -7.6 15:48
20,00 -7.15 13:55
Azalan Hisseler

Ýþlem

6.947.201.008,23 15:48
6.322.216.996,00 15:48
5.116.795.921,75 15:48
4.484.240.162,70 15:48
4.226.366.301,20 15:48
Tüm Hisseler
Sayfa 13/485 ÝlkÝlk ... 311121314152363113 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 97 - 104 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by kutupbaþý Yazýyý Oku
    bunu övüp göklere çýkaran,angeni madara edip yerin dibine sokan bi hýrbo vardý nerede o?Allah belaný versin her kimsen yaktýn ulan baþýmýzý!Edepsiz terbiyessiz adam.Kaç kez çýkýþ fýrsatý yakaladýysam kafamý çeldin yazdýklarýnla satýp kurtulamadým bu piyasa dolandýrýcýsýnýn kaðýdýndanytd
    adam rtalb ýn forumunda rtalb hakkýnda olumlu yazar tabý.. ýnanmasa bu kaðýdý neden alsýn. yaptýgýn beddua býraz agýr olmuþ.. yarýn angen düþer bu çýkar. borsa boyle býrsey. ama en onemlýsý herkesý dýnle ama kararý kendýn ver..

2.  Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    adam rtalb ýn forumunda rtalb hakkýnda olumlu yazar tabý.. ýnanmasa bu kaðýdý neden alsýn. yaptýgýn beddua býraz agýr olmuþ.. yarýn angen düþer bu çýkar. borsa boyle býrsey. ama en onemlýsý herkesý dýnle ama kararý kendýn ver..
    sevgili þaho adamýn aldýðýný nereden biliyorsunki,manüpülasyom olamazmý yani....ben medyum deðilim sanýrým sende deðilsin ama bir çok tetikçi onun bunun çocuðu var bu fornlarda.

3.  Alýntý Originally Posted by kutupbaþý Yazýyý Oku
    sevgili þaho adamýn aldýðýný nereden biliyorsunki,manüpülasyom olamazmý yani....ben medyum deðilim sanýrým sende deðilsin ama bir çok tetikçi onun bunun çocuðu var bu fornlarda.
    elbetteký vardýr, ve fýnans pýyasalarýndada bunlar her daim olmuþtur. adam elýndeký pozýsyonuna göre konuþur..demek ýstedýgým burda her daým bu týp yorumlar olur. hepýmýz donem donem etkýlenýrýz , fakat etkýlenmememýz gerekýr.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. kutupbaþý hem beddua edip adama da hemde sevgili þaho diyorsun ! senin angen için beddua ettiðin adam bu zaten ! zaten adam üstüne alýnmýþ cevap vermiþ [emoji846] angen-rtalb forumlarý arasý mekik dokuyup bana cevap veriyordu kendisi.
     Alýntý Originally Posted by kutupbaþý Yazýyý Oku

5.  Alýntý Originally Posted by hayek Yazýyý Oku
    sn. kutupbaþý hem beddua edip adama da hemde sevgili þaho diyorsun ! senin angen için beddua ettiðin adam bu zaten ! zaten adam üstüne alýnmýþ cevap vermiþ [emoji846] angen-rtalb forumlarý arasý mekik dokuyup bana cevap veriyordu kendisi.
    hocam eðer öyleyse yandý gülüm keten helva!Sen spk baþvurularýný hazýr eyle bu iþlerden anlýyorsun hemen halka arz edlim þu Þ1capital þaho pungarý elden çýkarlým,hoþ türk parasýynan beþ parada etmez ya bu devirde.

6.  Alýntý Originally Posted by hayek Yazýyý Oku
    hayek, tam bir provakatörsün, algý cý oldugunu býlýyorduk ama provakatör olduðunuda þimdi öðreneiyoruz, ben angen için bu fýaytalar çok yuksek dedým, çunku halka arzý fiatý 22 tl , defter degerý 5 tl- ve oncekeý donem rekor karýnýda , arzdan önce mevcut ortaklara dagýtmýs dedým. bundan sonra angenýn 22 tl defter degerýne ulasabýlmesý ýcýn onumuzdeký 5 yýl rekor kar acýklamasý lazým dedým..rtalb saDECE KENDI DEGERLEMESINI YAPARSAK PAHALI DEDIM AMA RTALB A1 INDE SAHIBI OLDUGU ICIN PAHALI SAYILMAZ DEDIM.. BEN BUNLARI yazdýgým sýrda angen halka arz olacak tý ve odugundada tavna gýdý 24 kusure cýktý. yano o fýattan alan býle hala zararda degýlmý ? yaný bený dýnleseydý býle þuan kardaydý ? peký gelelým sana. aylarca burda algý yaptýn, analýz yaptýn, tahsýlý dedýn, rekor kar dedýn, a1 kapýtalýn arzý ucurur dedýn ! ne oldu ? mýllette sattýrmadýn,þimdide cýkýp hedef çarpýtýyorsun..burda motor takmýþ gýbý habýre yorum yazdýn, sonrda sattým cýktýn dedýn ? nýye sattýn,, rekor kar geldý ! tahsýslý býttý ! a1 arz edecegým dedý !! sen varya sen,, senýn yatacak yerýn yok..

Alýn kap heves kursakta kaldý

Bir dost

8. Þirkete göre Siemens'in yaptýðý açýklama yalan. Murat Güler gibi SPK tescilli biri Alman devi Siemens'i yalanlýyor yani.

Ýçine düþtüðümüz duruma bak...

Sayfa 13/485 ÝlkÝlk ... 311121314152363113 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •