Bimere yolladım da cimer de 1000 karakter sınırı var ona başka türlü yazmak lazım...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bimere yolladım da cimer de 1000 karakter sınırı var ona başka türlü yazmak lazım...
Arkadaşlar bizim bu tüm çabalarımız sırf hisse 62 kuruşa çıkması için dimi. Yoksa benim bildigim hisseyi uçuracak kaçıracak başka bir haber yok doğrumu?
O daha başlangıç şöyle dusun bu başvuru ile mali tablolar nispeten duzeliyor tahsisli ile sirkete girecek para ve azaltimla ulusal pazara çıkma şartlarından biri olan ozsermaye sartimizi sağlamış olacaz üstüne birde o parayla yatirim yapilacak bunlarla birlikte ulusal pazar hikayesi baslayacak şirkete bu kadar para bağlamış aracı patronlar da rahat durmayip ulusal pazara çıkarıp ya satacaklar ya da kallavi ortak alacaklar ya da birileriyle birleşme olacak hikayeleri baslayacak su temel sorunlari atlatınca bütün hikayeler yeni başlayacak su an baslamasi için bu aşamayı gecmemiz lazim onun için kastirioz yoksa 50 sinde 62 sinde degilim şahsen maksat bu kadar uzamasi yeter yani...
http://www.milliyet.com.tr/borsada-s...onomi-2441605/
Yeniden mağdur edilecek ky aranıyor galiba. Ya da milleti kaç kere daha aptal yerine koyabiliriz hesabı var.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Milyonlarım olsa bir kuruşunu yatırmam Acuna,yüzlerce mail attım
tınlamadı.Etrafımdaki herkesede anlatıyorum bize attığı kazığı.Sabırla bekliyorum, Allahın Acuna verecegi cezayı izlemek için.
Mayıs ayı hayırlı olsun inşallah
Cuma akşamı yaptığım bimer şikayeti resmi tatil olması nedeniyle bugün işleme başlamış olup e devletten kime gitmiş diye baktım saat 11.01 de başbakan yardımcısı Nurettin canikli beyefendiye sevk etmişler bundan sonra spk ve şirket düşünsün bakalim ne diyecekler sn canikliye...
Yer İmleri