Sayfa 130/362 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 2928 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ................................
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Yıllardır borsadayım.bu lanetli hisse beni borsadan soğuttu.Garanti bankası ve iştiraki ne varsa hepsiyle ilişiğimi kestim.yatırımcısını oyuncak eden kendi hissesini mundar eden hissesinde her türlü oyunu oynayan spek parcalarına müsade eden basiretsiz yöneticilerle dolu bu hisse.zarar çıksın bir daha asla almayacagım bir hisse.kar bile dagıtmayan pintiler. Yatırım tavsiyesi degildir...

hissede maliyetlenenlerin en şanslısı 3 lü fiyatlardan mallandı. bu çetenin dayattıgı suni fiyatlama 2.80 lerden GERÇEKTEN bir yatırımcının satıcı olduğunu olacağını ben sanmıyorum. toplasanız 5 bin lotu geçmez satacak olan satan varsa da..seans acılışından bu yana TACİRLER ALB YKB TEB HALK VAKIF hep bu grup..kendi whats up gruplarında yukarıdan mallananlar da homurdanmaya başladı. onlara sabredin zamanı gelecek deyip duruyorlar, geçiştiriyorlar. onların zamanı gelecek dediği şey bizim aldığımız fiyat kademelerinden daha aşşağıya bunlara geri satmamız. dün mal toplamak için koyduklarını ben alınca bunlar da tahtayı aşağı saldılar hikaye bu. koskoca garanti bankası bu tahtada olan bitene sessiz kalıyorsa onlarda da vae bir bit yeniği..

ALB dün 9.000-lotun 1.000 lotunu dün vermişti. bugün kalan 2.86 maliyetli 8.000 lotu sözüm ona 2.87 küsür maliyetle verdi : ) alan tacirler. esasında aynı kişi grubun ATA takasındaki malının 7 bini TACİRLER takasına kalan 2 bini YKB takasına gitti arkadaşlar. tahta 2.90 üstünde yerleşmişken birden 2.85 lere kadar salması nın tek sebebi benim GEDİK ten ilave olarak aldığım 15 bin lot. sakın ola biriniz çıkıp ya 15 bin lot için koca GARFA da böyle şey olur mu demeyin. buradaki bu ÇETE bildiginiz gibi degil. biraz araştırın ögrenirsiniz. bu grup hakikaten ateşle oynuyor artık. yakındır başlarına belayı da alacaklar. bunlarla hareket eden kim varsa başına belayı alacak. bugün 2.90 a 20 bin lot satışı koyan bunlar, sebebi benim ilave 15 bin lot alışıma olan tepkileri.

4 aydır düşüş trendinde.paraşütleri ne zaman cıkaracagız acaba...

dolaşımda 6.7 milyon hisse var. dolayısı ile tahta sıg. bu cete de 1.70 lerden 4.99 yaptırdı bir bu kagıda. 4 tl üzerinde mynet face v.s. avlayıp dolandırdığı insanlara yıktılar malın bir kısmını..şimdi hedefleri o malı geri almak. adamların derdi ahmet mehmet degil. cıktıkları mal miktarı kadar malı yerine koymak. bunu yapınca devasa bir kar yazacaklar. o mal gelmiyor geri. geri gelmesi bir yana, o malı almak için koydukları satışların bir kısmı da gidiyor. böyle bir belirsizlik var tahtada. garanti bankasıın umrunda degil, belli ki bu çete onlardan icazetini almış bu işlerin. geriye bizler ve bu herifler kalıyoruz. ya malı alacaklar, ya alamayınca satacaklar. ya da böyle süründüre süründüre bekletecekler tahtayı. bunlar öyle bildiginiz tarzda SPEK de degiller, twitter da teknik temel analizcilerle küfürleşen, ileri geri konuşan, mynette cin ordusu gibi çalışıp siteyi yoruma bogan..bu siteye ne zaman dadanacaklar bakacağız. bir süre bu tahtayı unutun,

7. .........................
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. .............................

Sayfa 130/362 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •