Sayfa 130/1024 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bir üst mahkemeden acaba nasıl bir karar çıkacak itiraz edilmiş diyenler var.

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bir üst mahkemeden acaba nasıl bir karar çıkacak itiraz edilmiş diyenler var.
    doların seyri belirler dolar/tl 6tl olumlu karar çıkmaz , eğer 7 tl ye yaklaşırsa itiraz olumlu sonuçlanır..

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Brunson u kendi gözümüzle görene kadar "doctor" ve "bir Esnaf"a tek kelam laf etmeyeceğim....
    Mahkemenin ret kararı beni desteklese de...
    Ama gözümüzle görünce,ikisinin benden çekeceği var...

saygılar/başarılar
    Çok boş konuşuyorsun.Aşağıya bak bakayım benim rahibin salınması/salınmaması gibi bir tezim varmı ?
    Benim itirazım tamamen doctor'a karşı takındığın tavır.

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Sn.Tengri Han başlığa henüz kısa zaman öncesinde geniş kapsamlı katılım sağlamanıza rağmen bu kısa zamanda kabül gördünüz ve konulara dahil oldunuz ve hatta sevildiniz.
    Ancak , Sn.doctor bu başlığın sizden çok daha kıdemli ve sevilen bir üyesidir.
    Dediği fısıltı doğrudur/yanlıştır bunu tartışmıyorum .
    Bu başlıkta Sn.doctor'un yada bir başkasının bir yazısı ile pozisyon alacak adam varsa , hiç dolandırmadan söyleyeyim 'gerizekalıdır'. Net.

Şimdi bakın tekrar söylüyorum doğru yada yanlış , asılsız yada gerçek , Sn.doctor bir duyum paylaşmış.
    Ciddiye almamak , en doğal hakkınızdır.

Ama vay efendim ben hurafe savaşçısıyım diye kendinizi ortaya atıp bu başlığın son derece kabül görmüş ve emektarı olan bir kişiye bu şekilde hayt huyt yapamazsınız.
    Ha yapabilirsiniz aslında.
    Ama bunu yaparsanız antipati toplarsınız.
    Benim uzaktan gördüğüm kadarıyla bence böyle birisi değilsiniz.
    Siz böyle yaparsanız doctor'un da tersi pistir o da hayt huyt la konuşur ve iş çirkinleşir.

Burada yazan her yazı sizi ikna etmek tatmin etmek zorunda değil.
    Hoşunuza da gitmek zorunda değil. Ama bazen görmemek/duymamak , görmezden gelmek gerekir.

Yanlış anlamazsanız örneklendireceğim.
    Misal şu sizin her iki mesajdan birinde '' bana inandıramazsınız , ben kül yutmam '' geyiğiniz bana çok çocukça ve bayat bir espri olarak geliyor.
    E şimdi ben siz bunu her yazdığınızda bu lafınızdan paye çıkartıp size ileri geri mesaj mı yazayım ?
    Görmüyorum / Duymuyorum. Sorun da kalmıyor.

Lütfen mesaj sonlarında yazdığınız mesajın gereği şekilde davranın ve forum üyelerinin fikir/duyum/görüşlerine saygılı olun.

Selamlar

4. zimbabve 2008 yılında günde %100'e yakın enflasyonla boğuşuyordu. zimbabve doları bir günde değerinin yarısını kaybediyordu. sonunda 2009 yılında bu b.ku beceremeyeceklerini kabul ederek zimbabve dolarını tedavülden kaldırdılar. şimdi rand, usd, euro, yen, yuan vb. para birimlerini kullanıyorlar...

link: https://en.0wikipedia.org/wiki/Zimbabwean_dollar
    yatırım tavsiyesi değildir.

5. Elliotçular 1185$ OnsAltın'a dip diyor mu?

6.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    zimbabve 2008 yılında günde %100'e yakın enflasyonla boğuşuyordu. zimbabve doları bir günde değerinin yarısını kaybediyordu. sonunda 2009 yılında bu b.ku beceremeyeceklerini kabul ederek zimbabve dolarını tedavülden kaldırdılar. şimdi rand, usd, euro, yen, yuan vb. para birimlerini kullanıyorlar...

link: https://en.0wikipedia.org/wiki/Zimbabwean_dollar
    Orası zimbabwe, orada yılda 120 milyar TL sosyal yardım ve belki 300 milyar TL emekli maaşı dağıtılmıyor. Senyoraj hakkı devletin elinden alınırsa bu paraları nereden bulacağız. Krize girdiğimizde nasıl deval yapıp piyasayı çökmekten kurtaracağız?

Para politikasından vazgeçmek bir ülkenin bağımsızlığından vazgeçmesine yakın bir etki yaratır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    hikayenin sonu belli. Bizim hukukumuz bağımsız bakın mahkeme reddetti ama üst mahkeme karar verdi. Bizim adalet sistemimiz bağımsızdır
    Ytd

Sayfa 130/1024 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •