Sayfa 130/351 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 2807 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: RUZYE - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1. Bu başlığı şu anda 81 kişi okumaktadır. (13 üye ve 68 ziyaretçi)

bir arkadaş önceki sayfalardan ky neredeyse kalmadı denecek kadar az diye yazmıştı. bu rakam sadewce buradan olayı takip eden ky ler. investing zaten yıkılıyor. oraya hiç bakmayın bile. yani bence ky hala çok fazla var gemide

2. bu adamlar şirkete kilit vurup gitmedi. yeni fabrika aldı faaliyete orada devam ettirecekler. ortada yeni fabrika, faaliyet olmasa bu paniği anlarımda anlamsız bir panik var. herkes bilerek yada belirsizliğin etkisiyle panik havası oluşturdu. ytd.

3. normal pazarda işlem görüyor olsaydıda sanırım en az bi %8-10 eksi olurdu endeksin bu halinde. o zamanda bahanesi endeks olurdu soysuzun

4.  Alıntı Originally Posted by neden07 Yazıyı Oku
    bu adamlar şirkete kilit vurup gitmedi. yeni fabrika aldı faaliyete orada devam ettirecekler. ortada yeni fabrika, faaliyet olmasa bu paniği anlarımda anlamsız bir panik var. herkes bilerek yada belirsizliğin etkisiyle panik havası oluşturdu. ytd.
    sayın neden düşüncenize aynen katılıyorum. ölmüş eşek kurttan korkmaz misali ben artık relaksım. ekranımda 25 bin eksi gördüğüm halde pek umursamıyorum bu adileri. sabır diyorum kendi kendime. ama gerçekten bilinçli veya bilinçsiz oluşturulan bir panik havası var. MMCAS diye bir hisse var. oda gözaltı pazarında. oda aylardır faaliyet gösteren bir iştirak alıyorum diye haber yapıp duruyor ama bir türlü imzalar atıldı devir tamam diyemedi. spk onada sen şirket alacakmışsın haydi normal pazara demiyor. al ondan sonra diyor

Tabanda 7.354.000 küsur satmak için bekliyor..
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Ghklşüüp

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

7. Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

8. 8-10 bin daha alım olur. tabanda akşama kadar 10 milyon satış yığılacak galiba. dediğim gibi ky çok var bu kağıtta. belki yarın tabandan biraz alım olabilir. gerçi bu karakter zenginlerinin ne yapacağı belli olmaz hooop alıverirler hepsini ne güzel dünya aylarca 073 lerde toplamaya uğraşacağın kağıdı bir günde %20 alttan alma imkanı

Sayfa 130/351 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •