Originally Posted by bdayım cuma akşamı son gün bilançolarda 9 aylık 27 milyondu 12 aylık 15 cıvarı gelir tahminen 30 üstü olmasını ve özsermayeninde 120-130 civarına çıkmasını istiyorum. İzleyelim.
Originally Posted by Yamuk Prenses 30 üstü olmasını ve özsermayeninde 120-130 civarına çıkmasını istiyorum. İzleyelim. sen yapma bari prenses borsayı bilen biri zannediyordum seni özsermayesi artacak bunda şüphe yok ama karı düşecek şuan özsermayesi 97 milyon bilançodan sonra 115 ila 120 arası olur
Originally Posted by bdayım sen yapma bari prenses borsayı bilen biri zannediyordum seni özsermayesi artacak bunda şüphe yok ama karı düşecek şuan özsermayesi 97 milyon bilançodan sonra 115 ila 120 arası olur Bekliyorum demedim ki. İstiyorum dedim. Çok isteyince olur...
Originally Posted by komutan logar Dayı ilk çeyrek ne gelir eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır. doğmamışa don biç diyorsun dur bakalım hele 3 cü ay bitmeden birşey söylenemez
Originally Posted by Yamuk Prenses Bekliyorum demedim ki. İstiyorum dedim. Çok isteyince olur... hahaha bende çok şey istiyorum ama olmuyor 40 kere isteyince olurmuş 39
Originally Posted by bdayım doğmamışa don biç diyorsun dur bakalım hele 3 cü ay bitmeden birşey söylenemez Dayı sen large biç olmadı 2 inci bilançoda giyer eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Originally Posted by bdayım hahaha bende çok şey istiyorum ama olmuyor 40 kere isteyince olurmuş 39 Bizim patronu bir düşünelim. Sen daha iyi tanırsın... Bu adam parayı değerlendirmeyi biliyor mu sence ?
Originally Posted by bdayım sen yapma bari prenses borsayı bilen biri zannediyordum seni özsermayesi artacak bunda şüphe yok ama karı düşecek şuan özsermayesi 97 milyon bilançodan sonra 115 ila 120 arası olur hesabim tutarsa eğer defter değeri 1.90 civarı olur 120.000.000 : 64.000 = 1.90
Forum Rules
Yer İmleri