Munzamın elinde kurucu olduğuna emin miyiz? yoksa bu sadece hissesi oranında elinde bulunmalı şeklinde bir varsayım mı?
Burada yazdıklarım kendi görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi asla değildir. Benim aklım bana zor yetiyor sana nasıl yetsin.
Munzamın elinde hatırı sayılı kurucu hisse bulunmakta. Bir ara Fibonacci paylaşmıştı diye hatırlıyorum rakamı.LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgilendirme için teşekkür ederim ancak resmi evrakta da görüldüğü üzere kurucu ile ilgili hisse oranı ve adetleri görünmüyor.
Kurucu hisseler banka kurulum aşamasında iken belli oranın üzerinde hisse alan yatırımcılara verilmiş olan imtiyaz hisseleri olup o dönemde munzam diye bir yapı olmadığı için elinde olduğunu tahmin ettiğimiz kurucular munzamın elinde olmayabilir mi?????
Burada yazdıklarım kendi görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi asla değildir. Benim aklım bana zor yetiyor sana nasıl yetsin.
Kurucunun temsili olmadığı için resmi evrakta görülmeyebilir ama kesinlikle var.LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Munzamın bankanın kontrolünü sağlamak amacıyla sermaye de yeri olmadığı için kuruculara yatırım yapmaya ihtiyacı yoktu, bu hisseleri neden edinmiş olsun ki?
Saygıdeğer Alpiko..
Kurucu hisse sermayeyi temsil etmediği için tabloda gözükmemesi normal..
Ancak kesin kurucu hisse var diyemeyiz.Sizin dediğinizde mantıklı..
Ancak yüzdesel oranlı ortaklık varsa bütün tertip hisselerinde de o oranda hissesi vardır diye tahmin ediyorum..
ANCAK munzamda kurucu hisse yoksa burada yazdığımız çoğu senaryoyu baştan yazmamız gerekecek..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri