Originally Posted by DeliKAN Önce 3 etiketini yerleştirebilmemiz lazım. ( 103.250 üzeri bir kapanış görmeliyiz.) Sonra da 3. dalganın boyunu hesaplarız, sonra da 5. dalganın boyunu tahmin etmeye çalışırız. Derslerde de böyle anlatmıştım. Oraları bir daha okuyun isterseniz.
@DaveRunally
Originally Posted by DeliKAN Sayın DeliKAN, Naçizane bir hesap yapmaya çalıştım; 5thEP = 5thSP + ((3thEP - 3thSP ) * 0,618) 5thEP = 97.671 + ( ( 102.328 - 81.936) * 0,618 ) 5thEP = 97.671 + 12.602 5thEP = 110.273 +/- 1000 puan da yanılma payı ilave edelim Tabi tamamen yanlış bir hesap da olabilir.
Hafta sonu hesaplayacağız.
Originally Posted by DeliKAN Hafta sonu hesaplayacağız. En basit haliyle. (Daha karmaşık olanını vermiyorum, çünkü çok ince hesaplamalar var.)
A Planından devam.
Grafiğimiz de burada. Yoruma gerek yok, grafik her şeyi anlatıyor.
Fincan-Kulp desek çok mu zorlamış oluruz ağabey Originally Posted by DeliKAN Grafiğimiz de burada. Yoruma gerek yok, grafik her şeyi anlatıyor.
Yazıp çizdiklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi kapsamında değildir. melih_2005 twitter ( @maden_cevheri )
GAP var abi, bir gün şelale olur ama ne zaman? Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri