investing arıza yaptı peşinden altına bi gömdüler
investing arıza yaptı peşinden altına bi gömdüler
bir halt olacağı yok.
24-30 Nisan tarihleri arası illere göre 100 bin kişiye düşen haftalık vaka sayısı
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pazarların kapanmasıyla tonlarca meyve-sebze üreticinin elinde kaldı
https://m.bloomberght.com/pazarlarin...-kaldi-2279737
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Haftalık değişimler :
İstanbul 854,75 ‘den 532,02’ye
Ankara 567,88’den 361,52’ye
İzmir 335,09’dan 223,34’a
Bursa 502,41’den 327,35’e
Eskişehir 535,87’den 348,10’e gerilemiş durumda
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bir halt olacağı yok.
HALKBANK Davası Tarihi belli olmayan bir tarihe ertelenmiş diyorlar.
Galiba 12 Haziran Biden-Erdoğan görüşmesine göre kararı şekillendirecekler.
https://twitter.com/KlasfeldReports/...41926537424899
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Dava açıldıgında doğan çocuk okula başlayacak nerdeyse, büyüyüp avukat olup halk bnk.sını kurtaracak bu gidişle.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başka bir üyede millet banka kuyruğuna girmiş, marketlerde 400-500 tl'ye alışveriş yapılıyor diye örnekleri sıralıyordu .... TR sizin çevrenizden ibaret değil malesef... bu ülkede bir emekli maaşı ile kaç kişi geçinmeye çalışıyor ... evet yıllarca yüksek enflasyon ile yaşadık ama gözden kaçırdığınız veya hesaba katmadığınız... o eski Türkiye artık yok ... çerez parası deyimi bulunduğumuz durumu özetliyor... tarim ürünlerini dahi ithal ediyoruz ...
Yabancılara verdiğiniz sözü tutmazsanız... arkalarına bakmadan satıp çıkarlar... bist yabancı oranı 42'lerde... düzelmesi için fed swap hattını açmalı başka türlü mümkün değil ...
Arjantinde kötü yönetiliyor olabilir ama tek adam rejmi yok, denetim mekanizmaları mevcut...
Yer İmleri