Hayatım da ilk kez bu kadar iddialı konuşuyorum inanın yeni hükümet bundan bin kat daha iyi olur. Şüphem bile yok. Yeterli seçim olsun
Hayatım da ilk kez bu kadar iddialı konuşuyorum inanın yeni hükümet bundan bin kat daha iyi olur. Şüphem bile yok. Yeterli seçim olsun
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Ne olacaksa seçim öncesi olabilir ama seçim sonrası herhangi bir durum olmaz eğer seçim net bir şekilde sonuçlanmış olursa. Seçim kararını uygulamayacak veya engel olacak herhangi bir kurum anayasal suç işlemiş olur.
sadat ve silahlı yapılanmalardan hiç korkmayın. Aslında tamda istenen sizin düşündüklerinizin düşündürülerek bir korku oluşturmak. Bu ülkenin halen aklı selim insanları vardır.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Olsun sen yine de iyimser ol..
Iyimserler uzun yasar.. basarili olur, para kazanir, zengin olur v.s v.s
Pandemide gorduk iste dunyanin sonu geldi sandik, koca koca dunya sirketleri Boeing gibi yari fiyatina indi, karamsar olduk diye bir sey alamadik..
Her sey gelip gecicidir, hic bir sey sonsuz degildir..
Pandemi de gecer, savas da, deprem de... her sey...
Hatta biz bile gelip geceriz
Syg.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sn.iyimser altının baş düşmanı Fedin faiz artirmasidir bunu besikteki çocuk bile bilir.siz o arkadaşın laflarina pek itibar etmeyin bence Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para piyasalarında kazanabilmek için yapılması gereken en iyi hareket sert dalga anında panik modlu pozisyonu kapatabilmektir ve ters yöne geçmektir .
Karşıt yatırım değil amaç dalganın yönüne hareket etmektedir .
Yer İmleri