piyasa biraz toplarsa ben 50 bincilerin gelcegini dusunuyorum kýsmet
piyasa biraz toplarsa ben 50 bincilerin gelcegini dusunuyorum kýsmet
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
ve taban yuzbinlerce lot alanlardan da týk yok
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bu tür büyük olaylarýn genelde ilk günlerinde tepki yüksek olur. Ýlerleyen günlerde ise piyasa durumu kanýksar.
Eðer savaþa baþkasý karýþmaz ise , pazartesiden sonra ben piyasalarýn artýk çok tepki vermeyeceðini ve yoluna bakacaðýný düþünüyorum. Sadece Rus piyasalarý toparlanamaz. Kaldý ki o da zaten %50 düþmüþ. Olaylar büyümezse ve durulursa Rus borsasý bile kýsmi tepki verebilir.
Ama iþin içine baþka ülkeler girerse , maalesef o zaman çok hoþ þeyler olmaz.
Ýnþaallah 3-4 gün içinde olumlu geliþmeler olur da , pazartesiden itibaren bu iþin etkisi kalmaz piyasalara.
Omar Musa bu fýrsatý kaçýrmamalý bence
Hem usd yi yüksekten bozacak hemde Arenayý 90 cent civarý alma fýrsatý olacak.
Taban olunca pddd 1.54 oldu
Bu ortamda çoðu fon alým yapmaz. Ömer Musa da yapmaz çünkü zaten adamýn elindeki tüm hisseler düþtü. Yani baþka ülkelerdeki hisseleri de düþtü.
Bizim ki bir de kur nedeniyle extra düþtü o ayrý. Valla gelse iyi olur ama artýk bizim çok yerden talep görmemiz lazým. O zaman ayakta dururuz. Yoksa Perea gelsin bizi kurtarsýn , HSBC gelsin kurtarsýn ( gerçi bu adam Credit Suisse , Gedik ve Tera'dan da aldý ama adý HSBC kaldý :) ), yok fon gelsin bizi kurtarsýn durumundan kurtulmamýz lazým.
Bu hisse ucuz ve bu sene çok daha güzel yerlere gelecek yeter ki dýþ müdahale olmasýn piyasalara. Kendi halimize kalýrsak her halukarda yükselir kimseye muhtaç olmayýz.
Yer Ýmleri