Sayfa 130/172 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon
Arama sonucu : 1376 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: DYOBY - DYO Boya

1. Sn terzico ne yapalım dyoları satıp nakite dolara mı geçelim? Siz böyle mi yaptınız ya da haftaya dyoları satıp nakde mi geçeceksiniz?

2. Son 3 ayda bıyıklı ve sakallılar tarafından toplandığı görülen yaklaşık 4-5 milyon civarı mal neden toplandı? Toplamda 100-125 milyon civarı parayı buraya yatıran adamlar benden aptal olabilir mi? Onların bu konjoktürde dolar altın alacak aklı yok mu? Aklımdan geçen soruları yazıya döktüm. Al sat yay takla at tavsiyesi değildir.

3. Yıllarca kötü yönetildiği ve holding tarafından karının karının hüpletildiği, fiyat olarak 2.5 dolar seviyesini senelerdir aşamayan (böyle bir endekste bile), isim hakkı öncesi reklam verip sonra 75 milyon dolar daha şirkete yük bindiren bir holdingin firmasının lotları neden bu konjektürde toplanır? Bunları alanlar parasının düşmanı mıdır? Sürekli burada hisseyi kötüleyenler neden satıp başka hisse almaz ya da dolar altına geçmez? Bir ergen olarak çok soru sordum kusuruma bakmayın ama cevap verecek üstad, duayen, yüce, ulu, tecrübeli kişiler varsa durumu analiz etmek isterim.

4.  Alıntı Originally Posted by Mama_said Yazıyı Oku
    Sn terzico ne yapalım dyoları satıp nakite dolara mı geçelim? Siz böyle mi yaptınız ya da haftaya dyoları satıp nakde mi geçeceksiniz?
    Ben kimseye Al sat tut demiyorum hakim yok
    Ben bu yorumum genel bir yorumdur.
    Borsa lar seçimi sevmezler.
    Her zaman yumurtaları aynı sepete koymamak lazım riski dağıtmak lazım
    Bence .çünkü borsa da fırsatlar kaçar ama bitmez önümüzde önemli bir seçim var .
    Sadece dikkatli olun dedim .
    Seçim var insanlar çok önceden pozizyion
    Alıyor bunun için dikkatli olun dedim.
    Art niyet yok.bunda herkesin defteri kalemi kendi elinde herkes birey .
    Bu yazımı sakla yeri geldiği zaman okursun tekrar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Bu yazı ironi dır .
    Al sat tut tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Ben kimseye Al sat tut demiyorum hakim yok
    Ben bu yorumum genel bir yorumdur.
    Borsa lar seçimi sevmezler.
    Her zaman yumurtaları aynı sepete koymamak lazım riski dağıtmak lazım
    Bence .çünkü borsa da fırsatlar kaçar ama bitmez önümüzde önemli bir seçim var .
    Sadece dikkatli olun dedim .
    Seçim var insanlar çok önceden pozizyion
    Alıyor bunun için dikkatli olun dedim.
    Art niyet yok.bunda herkesin defteri kalemi kendi elinde herkes birey .
    Bu yazımı sakla yeri geldiği zaman okursun tekrar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Bu yazı ironi dır .
    Al sat tut tavsiyesi değildir.
    Cevabınız için çok teşekkür ederim sayın terzico.

6.  Alıntı Originally Posted by Mama_said Yazıyı Oku
    Son 3 ayda bıyıklı ve sakallılar tarafından toplandığı görülen yaklaşık 4-5 milyon civarı mal neden toplandı? Toplamda 100-125 milyon civarı parayı buraya yatıran adamlar benden aptal olabilir mi? Onların bu konjoktürde dolar altın alacak aklı yok mu? Aklımdan geçen soruları yazıya döktüm. Al sat yay takla at tavsiyesi değildir.
    Bu yoruma sadece gülüyorum.
    Neresini düzelteyim ki bu yorumun .
    Neyse bu benim son yorumum olsun .
    Herkes bol şanslar diliyorum
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Bu yazı ironi dır
    Al sat tut tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Bu yoruma sadece gülüyorum.
    Neresini düzelteyim ki bu yorumun .
    Neyse bu benim son yorumum olsun .
    Herkes bol şanslar diliyorum
    Bu yazı ironi dır
    Sizin için çok saçma bir analiz oldu sanırım, kusuruma bakmayın, durumu anlamaya çalışıyorum ama sanırım daha çok fırın ekmek yemem lazım. Dikkate alıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim sayın terzico.

8. [QUOTE=Mama_said;6257637]Sizin için çok saçma bir analiz oldu sanırım, kusuruma bakmayın, durumu anlamaya çalışıyorum ama sanırım daha çok fırın ekmek yemem lazım. Dikkate alıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim sayın terzico.[/QUOTEma

Mama kardes bravo Eğitimli ve kibar bir kardeşsin burda Duayen Demli keyf vardır
    Bu borsanın piridir.
    DEMLI KEYF Kardeş bu borsanın ciğerini bilir .guzel bir sözü vardır .

Borsada Ayıya kaval caldırirlar betefonun konçertosu diye dinlletirler.
    Derdi Demli kaedes şimdi cubid de .tatilde
    Bu yazı ironi dır

Sayfa 130/172 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz