Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 130/1164 İlkİlk ... 30801201281291301311321401802306301130 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. YAZICI calkalamasini neredeyse tamamladi gibi ...

MGROS Ve TATGD da bi yukarı bi salla durumu kopuslara kadar devam edebilir ama.ikisininde cok bekletecegimi sanmam ...

arkafaslar aklinizda olsun en saglikli yukselis gunluk yuzde 1 3 arasi yukselislerle yoluna devam etmesidir ... bu gunluk yuzde 7 yuzde 10 dan iyidir .....

2.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    YAZICI calkalamasini neredeyse tamamladi gibi ...

MGROS Ve TATGD da bi yukarı bi salla durumu kopuslara kadar devam edebilir ama.ikisininde cok bekletecegimi sanmam ...

arkafaslar aklinizda olsun en saglikli yukselis gunluk yuzde 1 3 arasi yukselislerle yoluna devam etmesidir ... bu gunluk yuzde 7 yuzde 10 dan iyidir .....
    Hocam YAZICI da MACD kafayi asagi eğmiş gibi duruyor siz ne dusunuyorsunuz??

SM-G903F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ukannn35 Yazıyı Oku
    Hocam YAZICI da MACD kafayi asagi eğmiş gibi duruyor siz ne dusunuyorsunuz??

SM-G903F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tabiiki tavsiye degil fakat benim icin bu durumun ehemmiyeti yok .....

su an icin YAZIC da bir sikinti gormuyorum ...

bi miktar asagida salinabilir yoluna devamda edebilir ama ben bi sure daha pozisyonumu koruyacagim ....

lafın özü benim acimdan bir sıkıntı yok ...

genel olarak konusursak ben MACD veya diğer indikatorleri ekranimda acik tutmam .... sadece fiyat ve hacime gore karar veririm ... cok istisna durumlarda indikatorlere bakarim fakat bu al satlarimda belirleyici olmaz .... Arkadaslar tum indikatorler zatenfiyat hareketlerinin cesitli varyasyonlariyla olusan gecmis donem verileridir ....ve gelecegi degil gecmisi gosterir .... hicbi ise yaramazlar demiyorum fakat al sat kararinda en azindan ben kendi adima kullanmam.... teknik analize ilk basladigimda ekranimda elli cesit indikator bulunurdu bunlarin hepsi zaman işi .... sonucta suraya vardim kendi adima ki bu cok cok uzun suredir boyle.... olay fiyat ve hacimdir....

ufak bi ornek verecek olursak .... mesela ikili veya uclu tepelerdwki uyumauzluklar.... hisselerde endekslerde en coskun ve buyuk hareketlerini boyle uyumsuzluklari formasyonlari hic ederek yaparlar .... ve tahta sahipleride teknikci avinda kagidi dokmek istediklerinde bunlari kullanir ...

buna guzel bir ornek 2009 da baslayan endeks yukselisidie.... gunlulte ve haftalikta devamli sayisiz uyumauzluk vererek indikatorlerin diline inat yukswlmis zirveler yapmistir .... mesela endekstw o donem.haftalik MACD devamli uyumsuzluk uretmis ama sonrasindaki fiyat hareketleri her zmaan anlamsiz kilmistir .....

Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    tabiiki tavsiye degil fakat benim icin bu durumun ehemmiyeti yok .....

su an icin YAZIC da bir sikinti gormuyorum ...

bi miktar asagida salinabilir yoluna devamda edebilir ama ben bi sure daha pozisyonumu koruyacagim ....

lafın özü benim acimdan bir sıkıntı yok ...

genel olarak konusursak ben MACD veya diğer indikatorleri ekranimda acik tutmam .... sadece fiyat ve hacime gore karar veririm ... cok istisna durumlarda indikatorlere bakarim fakat bu al satlarimda belirleyici olmaz .... Arkadaslar tum indikatorler zatenfiyat hareketlerinin cesitli varyasyonlariyla olusan gecmis donem verileridir ....ve gelecegi degil gecmisi gosterir .... hicbi ise yaramazlar demiyorum fakat al sat kararinda en azindan ben kendi adima kullanmam.... teknik analize ilk basladigimda ekranimda elli cesit indikator bulunurdu bunlarin hepsi zaman işi .... sonucta suraya vardim kendi adima ki bu cok cok uzun suredir boyle.... olay fiyat ve hacimdir....

ufak bi ornek verecek olursak .... mesela ikili veya uclu tepelerdwki uyumauzluklar.... hisselerde endekslerde en coskun ve buyuk hareketlerini boyle uyumsuzluklari formasyonlari hic ederek yaparlar .... ve tahta sahipleride teknikci avinda kagidi dokmek istediklerinde bunlari kullanir ...

buna guzel bir ornek 2009 da baslayan endeks yukselisidie.... gunlulte ve haftalikta devamli sayisiz uyumauzluk vererek indikatorlerin diline inat yukswlmis zirveler yapmistir .... mesela endekstw o donem.haftalik MACD devamli uyumsuzluk uretmis ama sonrasindaki fiyat hareketleri her zmaan anlamsiz kilmistir .....
    Çok güzel bir yazı.

Kitap gibi yazmışsın hocam.

Aynen katılıyorum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Müsade ile birkaç kaat da ben yazayım

Destek çalışırsa eğer hedef belli

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

6. İlk destek çalıştı çalıştı olmasa ikincisi var [emoji10]

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

valla tam istedigim gibi paylasimlar grafikler geliyor.

herkesin boyle elini tasin altina koymasi beni umutlandiriyor.

biraz sayfalar hizli ilerlesede olsun.

benim amacim 20 tane paylasimdan aradan altin olan 2 taneyi cekip cikarmak

tesekkurler cumleten.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8. Teknosa selec egegbre begendim teşekkürler

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 130/1164 İlkİlk ... 30801201281291301311321401802306301130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •