Sayfa 130/751 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Takibimdeki tüm enerjiler ( gwind- odaş- aksen vb.) %3-4. Tamam biz farklı kaynak üretim yapıyoruz ama eşşeklik yaptıkları
    Sorun uretim yapmiyor olmamizda ) Dun bir belgesel izledim BBC de. Elektrikli arac kullaniminin artmasi karsisinda elektrik uretiminin onemli olcude yetersiz kalabilecegini, elektrik fiyatlarini da uzun yillar yuksek seyretmesine neden olacagini anlatiyordu. 1 elektrikli arac su anki sartlarda 40-50 buzdolabinin gunluk tuketimine es deger bir ek talep yaratacagi ve piller yuzunden de ciddi bir cevre kirliligi olasalihindan bahsetti. TOGG sonrasi elektrikli araclarin satisinda 2023 den itibaren elektrik talebinde bizde de ciddi artislarin olmasi kacinilmaz.
    Son düzenleme : thinktt; 25-07-2022 saat: 12:55.

2.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    Sorun uretim yapmiyor olmamizda ) Dun bir belgesel izledim BBC de. Elektrikli arac kullaniminin artmasi karsisinda elektrik uretiminin onemli olcude yetersiz kalabilecegini, elektrik fiyatlarini da uzun yillar yuksek seyretmesine neden olacagini anlatiyordu. 1 elektrikli arac su anki sartlarda 40-50 buzdolabinin gunluk tuketimine es deger bir ek talep yaratacagi ve pişler yuzunden de ciddi bir cevre kirliligi olasalihindan bahsetti. TOGG sonrasi elektrikli araclarin satisinda 2023 den itibaren elektrik talebinde bizde de ciddi artislarin olmasi kacinilmaz.
    Yavaş yavaş sizde 2026 vizyonuna inanmaya başladınız demek 😂

3.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    Bugun yatirimci iliskileri bolumune e-mail attim. Santralin calisma bilgisi haklinda aciklama istedim. Cevap gelirse paylasacagim.
    “ Ticari sır” demesinlerde, mâlum bu dönem çok meşhur oldu 😂

Alman RWE ye yazsak, Türkiye / Denizli deki santraliniz niye çalışmıyor diye, aha iddia ediyorum 1 saat içinde düzgün cevap alırız…

Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    Kuyucak satisi hem zamanlama hem de satisi degeri olarak son yillarda yapilan en dogru islerden. Alan firma da belli. Kuyucak satisi sayesinde sirketin mali yapisi onemli olcude duzelmistir. Keske benzer degerleme carpanlari ile RWE de satilabilse ) Shell tarafi bize yeter
    Kesinlikle size katılıyorum

Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    Bugun yatirimci iliskileri bolumune e-mail attim. Santralin calisma bilgisi haklinda aciklama istedim. Cevap gelirse paylasacagim.
    Gelmez bence.
    Benim geçen yılkine cevap gelmedi daha.
    İki kişiyede yolladım.
    Cevaplayacaz dediler.
    Bir sene oldu😂😂

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    “ Ticari sır” demesinlerde, mâlum bu dönem çok meşhur oldu 😂

Alman RWE ye yazsak, Türkiye / Denizli deki santraliniz niye çalışmıyor diye, aha iddia ediyorum 1 saat içinde düzgün cevap alırız…
    Kesinlikle.
    Wirklich🧿🧿🇧🇪

7.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Gelmez bence.
    Benim geçen yılkine cevap gelmedi daha.
    İki kişiyede yolladım.
    Cevaplayacaz dediler.
    Bir sene oldu😂😂
    Demek çok gizli iş çeviriyorlar. CIA- FBI- MOSSAD- KGB peşlerinde 🤪

Tüm iki kademeciler burda sayın thinkt😅😅

Sayfa 130/751 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri