Karı arttırmasına gerek yok her çeyrek 2.5 kar post etsin yinede 300 lira olması gerekiyor. Aşırı derecede ölü bir fiyatlama var çünkü.
Bu çeyrek elde ettiği kar muazzamdı enflasyon ve kurun biraz yükselmesi karı dediğim gibi 2.5 seviyesine sabitlese her çeyrek yeter bu kağıt için.
Kar fevkaledenin fevkinde geldi. Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.
Sadece kar tek başına yeterli değil. Dggyo alımı çok güven sarstı. Kelaynak yatırımcıyı düdüklemeyeceğine dair açıklama yapmalı. Ancak o zaman bir şeyler değişir.
Aciklamamı yapacak ? kime yapacak ? Efendiler kölelerine açıklama yapmaz.
Biz köleler sadece hisse senedi alırız.
SPK küçük yatırımcıya köle gözüyle bakıyor. Ne yapabilirsin ki ?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-OYAK Yatırım, DOAS-Doğuş Otomotiv için hedef fiyatını 224 TL, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yer İmleri