Sayfa 130/303 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 2418 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Bir zamanlar İtalyan milli takımında da oynayan bir forvet oyuncusu vardı adı 'Salvatore Schilacci' idi..

Süpriz bir forvetti ve bizler onu izlerken soyadını kullanarak TV karşısında tezahürat yapardık!

Schilacci, Schilacci..

Geçen sene (2024) Eylül ayında rahmetli olmuş kendisi.

Ne Schilacciydi be! ����
    Sırası gelen gidiyor Tertip, bi sen bi ben kaldık.

emmi helecanlandı... böyün ŞORT furacağım deyordu...

biz ne dedik...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

ez cümle : bu rüzgar ile pazartesi-salı bir iyimserlik, sonrasında kayışa devam diyor
    yurtdışı sabaha göre % 1 artı... BİST % 1 artı açtı... orada tamamen yataya sardı

ekran bile açmadım bugün... çünkü biliyorum

biz kuzu deeliz... körlemesine oyun oynayalım (körlemesine oyun nasıl oynanır geniş zamanda anlatayım)

teknicıl analistiz hangi gün hangi dakka ne olacağını bizden başkası eyi bilebilemez

OYUN PLANIM......KISA VADE....

SIMULASYON-1.....DOLAR-TL NIN SELAMETI UCUN....BORSANIN ZARARDA TUTULMASI....PARANIN BORSADA KILITLI KALMASI....

KENE SHORT.....

birinci kademe.....10 500

ikinci kademe.......10 700....

uc ve dorde gitmesi imkansiz.....

unutmayin.....ben kuzuyum....BU ALEMDE BEN NE DERSEM ODUR...RACONLARI BEN KESERIM....GRAFLARI BEN CIZARIM....babo ya yorumla lem beni derim.

banka.....YABANCININ YENIDEN GIREBILMESI UCUN....DUSURULECEK....

HICBIRSEY....HICKIMSE....HICBIRHUBAR....bu oyun planimini degistiremez.....

KENE-1.....10 500 ELDE....furusma olumune.....YA O....YA BEN....

FURUSMA 10 IS GUNU.....pozizyon kapatirsam gelir yazarim....oraya kadar yokum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,293
    XU030 Nisan vade ...
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

6. İBB olayı ile borsa dibi görmüştür, tüm zamanların desek abartmış olmayız. Keza İBB olayı ypg nin suriyeye katılmasındna veya pkk nın silah bırakıp uzlaşmak istemesinden daha önemlidir. Adam İBB nin yöneticisini okul, diploma, var yok diyerek içeri aldı. Bu içeri alma durumu bire bir destekle oldu. 40 milyar döviz satılmasını göze aldı, burada bir para harcadı, kur farkı gideri oldu. Şimdi bu 40 milyar doları geri alsa 1,5 milyar kur zararı yazar.

Konumuza dönecek olursak, İBB ile borsa dibi görmüştür. Vergi ve tarifeler dünya genelinde bu şekilde devam ederse faydası bize çok fazla. Oradan da korkmayın.

Bankalar Nağci Ağbal döneminde tamamen yerli oyuncuya gecti, banka düşerek yabancı girmesi sağlanacak tezi de tamamen gecersizdir. Yerli bankasını askıda tutar ama aşağıdan kimseye imkan vermez.

Abd borsaları da benzer İBB olayını vergide yaşadı, bay TRUMP önce short açtı, sonra kapattı. Abd insanının refah seviyesini gözetecektir.

Tükiye deki hikaye ise Halkbank olacak, Trump ziyareti mayısda gercekleşir ve oraya kadar bist 100 11000-11500 rakamına tekrar ulaşmış olur.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    peki TRUMP, salıdan beri 6 gündür neden boncuk dağıtıyor ?

MACD indikatörünün yapısı gereği, çizgiyi kesmiş ise.. iş bitmiştir... kestikten sonra döndüremezsin artık
    F TOM CONES palasına söyleyin... çapalayayıp durmasın (çapalama, çabalamanın 2 kademe üstüdür )

FSPX ve FNDX... bitti

artık onlar için yapılacak birşey kalmadı ( 1.2 artı olmalarına rağmen )

ben teşvikiye camiine gidiyom sela okumaya

yarın, öbirgün cenazeye yetişin... kalabalık olsun

birde cenazelerde hocaya bol bol para verilir... anladınız siz onu

Sayfa 130/303 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •