emmi helecanlandı... böyün ŞORT furacağım deyordu...
biz ne dedik...
yurtdışı sabaha göre % 1 artı... BİST % 1 artı açtı... orada tamamen yataya sardı
ekran bile açmadım bugün... çünkü biliyorum
biz kuzu deeliz... körlemesine oyun oynayalım (körlemesine oyun nasıl oynanır geniş zamanda anlatayım)
teknicıl analistizhangi gün hangi dakka ne olacağını bizden başkası eyi bilebilemez
![]()
![]()
OYUN PLANIM......KISA VADE....
SIMULASYON-1.....DOLAR-TL NIN SELAMETI UCUN....BORSANIN ZARARDA TUTULMASI....PARANIN BORSADA KILITLI KALMASI....
KENE SHORT.....
birinci kademe.....10 500
ikinci kademe.......10 700....
uc ve dorde gitmesi imkansiz.....
unutmayin.....ben kuzuyum....BU ALEMDE BEN NE DERSEM ODUR...RACONLARI BEN KESERIM....GRAFLARI BEN CIZARIM....babo ya yorumla lem beni derim.
banka.....YABANCININ YENIDEN GIREBILMESI UCUN....DUSURULECEK....
![]()
HICBIRSEY....HICKIMSE....HICBIRHUBAR....bu oyun planimini degistiremez.....
KENE-1.....10 500 ELDE....furusma olumune.....YA O....YA BEN....
FURUSMA 10 IS GUNU.....pozizyon kapatirsam gelir yazarim....oraya kadar yokum.
XU030 Nisan vade ...![]()
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
İBB olayı ile borsa dibi görmüştür, tüm zamanların desek abartmış olmayız. Keza İBB olayı ypg nin suriyeye katılmasındna veya pkk nın silah bırakıp uzlaşmak istemesinden daha önemlidir. Adam İBB nin yöneticisini okul, diploma, var yok diyerek içeri aldı. Bu içeri alma durumu bire bir destekle oldu. 40 milyar döviz satılmasını göze aldı, burada bir para harcadı, kur farkı gideri oldu. Şimdi bu 40 milyar doları geri alsa 1,5 milyar kur zararı yazar.
Konumuza dönecek olursak, İBB ile borsa dibi görmüştür. Vergi ve tarifeler dünya genelinde bu şekilde devam ederse faydası bize çok fazla. Oradan da korkmayın.
Bankalar Nağci Ağbal döneminde tamamen yerli oyuncuya gecti, banka düşerek yabancı girmesi sağlanacak tezi de tamamen gecersizdir. Yerli bankasını askıda tutar ama aşağıdan kimseye imkan vermez.
Abd borsaları da benzer İBB olayını vergide yaşadı, bay TRUMP önce short açtı, sonra kapattı. Abd insanının refah seviyesini gözetecektir.
Tükiye deki hikaye ise Halkbank olacak, Trump ziyareti mayısda gercekleşir ve oraya kadar bist 100 11000-11500 rakamına tekrar ulaşmış olur.
ben teşvikiye camiine gidiyom sela okumaya
yarın, öbirgün cenazeye yetişin...kalabalık olsun
birde cenazelerde hocaya bol bol para verilir... anladınız siz onu![]()
Yer İmleri