Sayfa 131/237 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 1891 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Ozan senin yorumlara göre dünya güneşin ettafında değil Türkiyenin etrafında dönüyor
    Tüm dünya bize göre şekilleniyor
    Hay maşallah rabbim nazarlardan saklasın

İyisin hoşsun da bazen birinin çıkıp ozan bu kadar da uçma demesi gerekiyor sanırım
    Valla piyasa bilgisi iyi olmasa çekilmez yazdıkları da, neyse idare ediyoruz işte

Şu forumda KMX, TEDCEN vs gelmiş geçmi en iyi ilk 5 piyasa bilgisi iyi adam içine girer. Formda olduğu zaman number one...Ama bazen kafası güzel oluyor, içine yiğit bulut kaçıyor demek ki
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    dün dinlenme günüydü, bugün gitme günü.. biraz asels sattım 115.xx, bu sefer daha aşağıdan yerine koyabilecek miyim bakalım ? endeks biraz aşağı çekilse poz arttırım tekrar.. asels-kchol- ttkom üçlüsüne ekgyo ekledim dün bugün bedava kağıt, kampanya satışları iyiymiş duyduğum kadar
    ttkom çok önermem, bu yıl 5G ihalesi var, paralar devlete gidecek, üstüne bir de dev yatırım...ülker çok iyi bilanço açıkladı, ben takibe değer diyorum. Senin eski göz ağrılarından
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Ozan senin yorumlara göre dünya güneşin ettafında değil Türkiyenin etrafında dönüyor
    Tüm dünya bize göre şekilleniyor
    Hay maşallah rabbim nazarlardan saklasın

İyisin hoşsun da bazen birinin çıkıp ozan bu kadar da uçma demesi gerekiyor sanırım
    geçen gün bi fransız genç vardı, istanbula gelmiş, ülke hakkında bazı şeyler hakkında ne zaman olumlu cümle kurmaya kalktığında türk arkadaşları hemen şiddetle itiraz ediyor, tam tersi olduğuna ikna etmeye çalışıyorlarmış çocuğu.. bu ülkede hiç bir şeyin olumlu olamayacağı, istisnasız her konuda dünyanın en kötü ülkesi olduğuna dair sarsılmaz bi inancı var kitlenin.. fransız çok şaşırmış, bissürü ülke gezdim böyle bi kitle hiç görmedim diyor, çok nadir bi kitle bizdeki cehape kitlesi, dünyada örneği yok

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    geçen gün bi fransız genç vardı, istanbula gelmiş, ülke hakkında bazı şeyler hakkında ne zaman olumlu cümle kurmaya kalktığında türk arkadaşları hemen şiddetle itiraz ediyor, tam tersi olduğuna ikna etmeye çalışıyorlarmış çocuğu.. bu ülkede hiç bir şeyin olumlu olamayacağı, istisnasız her konuda dünyanın en kötü ülkesi olduğuna dair sarsılmaz bi inancı var kitlenin.. fransız çok şaşırmış, bissürü ülke gezdim böyle bi kitle hiç görmedim diyor, çok nadir bi kitle bizdeki cehape kitlesi, dünyada örneği yok
    Türkiye'ye staja gelen Alman Tıp Öğrencisi Felix:

Türkler kendi memleketini karalayan tek millet olabilir.

Ben geldim, burayı çok beğendim. Ama Türkiye'de beni aksine ikna etmeye çalışan bir çoğunluk var.

https://x.com/m3vzu/status/1896806158511595646

5. Zehirli insan nasıl olur?

Zehirli insanlar, bize, kendimizi kötü hissettiren, çevrelerine olumsuzluk yayan ve bizi tüketen, diğer bir deyişle, tutum ve davranışlarının yanı sıra kullandıkları dille bizi zehirleyen insanlardır. Bu insanların ortak birtakım özellikleri vardır. Bu insanlar, Başkalarının sınırlarına saygı duymazlar.

Kanada kralın tarifelerine misilleme için abd’ye sattığı elektriğe %25 gümrük vergisi koymuştu. Kral buna çok bozulmuş, Kanada’dan ithal edilen çelik ve alimunyum ürünlerine tekrar ek %25 vergi daha konulması talimatını vermiş. Böylece tarife %75’e çıkacak…..

Kanada da sonunda abd’ye akan petrol vanalarını kapatır mı?
    Kanada’da abd tahvillerinin satılması tartışılmaya başlanmış. 2024 sonu itibari ile Kanada 378,8 milyar dolarlık abd hazine kağıdına sahip…
    Son düzenleme : sar; 11-03-2025 saat: 20:58.

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Türkiye'ye staja gelen Alman Tıp Öğrencisi Felix:

Türkler kendi memleketini karalayan tek millet olabilir.

Ben geldim, burayı çok beğendim. Ama Türkiye'de beni aksine ikna etmeye çalışan bir çoğunluk var.

https://x.com/m3vzu/status/1896806158511595646
    evet, fransız değil almanmış.. ahmet kaya çok büyük adamdı, sadece müziği değil insanlığı da çok büyüktü.. 30 sene evvel ahmet kaya bunu çok veciz bi ifadeyle anlatmıştı

--kendi yaşadığı ülkeyi sevmeyen, namussuz ve namerttir

https://www.youtube.com/shorts/w8_mJSOmj-E

8. way anasını, vadeli uzlaşmanın 100 puan üstüne atmış..
    newyork üç haftadır sürekli düştü, bu sıra bi tepkiye başlaması eşyanın tabiatı

Sayfa 131/237 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •