Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
geçen gün bi fransız genç vardı, istanbula gelmiş, ülke hakkında bazı şeyler hakkında ne zaman olumlu cümle kurmaya kalktığında türk arkadaşları hemen şiddetle itiraz ediyor, tam tersi olduğuna ikna etmeye çalışıyorlarmış çocuğu.. bu ülkede hiç bir şeyin olumlu olamayacağı, istisnasız her konuda dünyanın en kötü ülkesi olduğuna dair sarsılmaz bi inancı var kitlenin.. fransız çok şaşırmış, bissürü ülke gezdim böyle bi kitle hiç görmedim diyor, çok nadir bi kitle bizdeki cehape kitlesi, dünyada örneği yok
Türkiye'ye staja gelen Alman Tıp Öğrencisi Felix:
Türkler kendi memleketini karalayan tek millet olabilir.
Ben geldim, burayı çok beğendim. Ama Türkiye'de beni aksine ikna etmeye çalışan bir çoğunluk var.
https://x.com/m3vzu/status/1896806158511595646
Zehirli insan nasıl olur?
Zehirli insanlar, bize, kendimizi kötü hissettiren, çevrelerine olumsuzluk yayan ve bizi tüketen, diğer bir deyişle, tutum ve davranışlarının yanı sıra kullandıkları dille bizi zehirleyen insanlardır. Bu insanların ortak birtakım özellikleri vardır. Bu insanlar, Başkalarının sınırlarına saygı duymazlar.
Kanada kralın tarifelerine misilleme için abd’ye sattığı elektriğe %25 gümrük vergisi koymuştu. Kral buna çok bozulmuş, Kanada’dan ithal edilen çelik ve alimunyum ürünlerine tekrar ek %25 vergi daha konulması talimatını vermiş. Böylece tarife %75’e çıkacak…..
Kanada da sonunda abd’ye akan petrol vanalarını kapatır mı?
Kanada’da abd tahvillerinin satılması tartışılmaya başlanmış. 2024 sonu itibari ile Kanada 378,8 milyar dolarlık abd hazine kağıdına sahip…
Son düzenleme : sar; 11-03-2025 saat: 20:58.
evet, fransız değil almanmış.. ahmet kaya çok büyük adamdı, sadece müziği değil insanlığı da çok büyüktü.. 30 sene evvel ahmet kaya bunu çok veciz bi ifadeyle anlatmıştı
--kendi yaşadığı ülkeyi sevmeyen, namussuz ve namerttir
https://www.youtube.com/shorts/w8_mJSOmj-E
way anasını, vadeli uzlaşmanın 100 puan üstüne atmış..
newyork üç haftadır sürekli düştü, bu sıra bi tepkiye başlaması eşyanın tabiatı
Yer İmleri