tekkeyi bekleyen çorbayı içer bizlerde bekliyoruz hayırlı olur inş .hepimize .sağlam haber bekliyoruz.kısmet artık .hakkımızda hayırlısı.......
tekkeyi bekleyen çorbayı içer bizlerde bekliyoruz hayırlı olur inş .hepimize .sağlam haber bekliyoruz.kısmet artık .hakkımızda hayırlısı.......
Son düzenleme : NEVZATWW; 19-03-2018 saat: 21:25.
Ben bu satislarin baska hesaplarda yine kendi ceplerine aktarildigini umuyorum, dolasan hisselerde satis gibi gösterip baski uyguluyorlar akillarinca, teskilat saglam calisiyor, dikkat diyorum,ben boyle dusunuyorum, ytd
90 li yillardan beri bu kagitlarda oyle bir somuru var ki sormayin gitsin , hep zarar, hep zarar, ama sirket varliklari 500 mil yaklasmis, sihirbazlik mi d,,,,,,,,,, mi siz karar verin, baddog da gelmis bana iftira atiyor, bide orda burda yazilarimi takip edip pisligini bulastiriyor,
Eyyyyyyyyyy baddoooooggg kendine gel , tahtanda isledigin gunahlarinla kal, sen kendi haline yan, ytd
aynen dostum katılıyorum .kendi satıyor .başka kurumdan karşılıyor
Idda ediyorum, bir zengin ciksa hisse basi 600 tl. Odeyip % 100 unu intema nin bana sat dese, asla satmaz, çünkü esas degerini en iyi kendi biliyor, tabiki kendi gorusumdur...ytd.
Global'den bugün 5200 lot civarı bir satış yapılmış.
Kafadan kırık yarım akıllı ...o zaman demezlermi 18.750 tl'den niye satdın intemaları...şimdide 600 tl diyor beyinsiz sahtekar...
Vakit geç değil....intema 30 tl..neden almıyorsun...odunla dövülecek adamsın...bir elime geçsen seni odunla adam ederim bende...
Halen ...500-600 tl'ye intema pazarlıyor...ne hikmetse...adana c...gübretaş...denizli cam...yatırımcısı gibi o topiklerde yazı yazıyor...
Madem intema...500-600 tl değerde senin için...alsana....zorla küfürmü ettirecen bana....
Yer İmleri