Sayfa 131/505 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. XU100 ekim ayi 3 gun kırmızı da.97500 destek kırıldı.kfeinin son 3 kapanış eksi olması ve formasyonu bozmaması açısından bugün endeksten ayrismasi çok önemliydi.umarim endeks 97.1xx üzerinde kalarak tekrar direnclerine dogru hareket ederde bizide etkilemez.YTD

2. Enflasyonun beklenenden yüksek çıkması bakalım piyasaları önümüzdeki günlerde nasıl etkileyecek.cebimizdeki para hergun eriyor fiyat artışlarıyla.hep diyorum biz bir kaybediyorsak pala misliyle kaybediyor keyfi yetiyorsa istediği kadar sallama silkeleme yatayda surundurme her türlü yolu denesin bizden çok kaybeder.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Enflasyonun beklenenden yüksek çıkması bakalım piyasaları önümüzdeki günlerde nasıl etkileyecek.cebimizdeki para hergun eriyor fiyat artışlarıyla.hep diyorum biz bir kaybediyorsak pala misliyle kaybediyor keyfi yetiyorsa istediği kadar sallama silkeleme yatayda surundurme her türlü yolu denesin bizden çok kaybeder.YTD
    Demir tavında dövülür...Selamlar.

4. Allahım bu da k harfi ile başlıyor t.kalkınma bankası gibi bir hissede bizlere lütuf eyle ...

bu masum ve saf kullarını da kazananlar hanesine yazmayı nasibu muyesser eyle Allahım....

senin lütüf ve kereminin sonsuz olduğunu biliyoruz yarabbi.Amin....

5. Fazla yağlı börek ishal yapar. Çok şişirdiler 4 aylık hisseyi... düştüģünde al çıktığında sat olayı bu. Hepi topu 6 milyonluk kar'ı olan bir hisse.. 5 den 8.5 a gelmiş. Düşünce şaşırmamak lazım. Kademeli alın üzülmeyin.

6.  Alıntı Originally Posted by HANKAN Yazıyı Oku
    Fazla yağlı börek ishal yapar. Çok şişirdiler 4 aylık hisseyi... düştüģünde al çıktığında sat olayı bu. Hepi topu 6 milyonluk kar'ı olan bir hisse.. 5 den 8.5 a gelmiş. Düşünce şaşırmamak lazım. Kademeli alın üzülmeyin.
    Hankan hosgeldin! niye bu kadar geciktin😁

7. GÜNLÜK pasta

8.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Dün akşam bugünkü kapanışı az çok tahmin ettim.ancak kfein koptu gidiyor diyerek sakın atlamayın ben tekraren 8 e doğru birkaç zigzag duzeltme bekliyorum bu geri cekilmeler ama 25 den olur ama 40 dan. esasen benim için rahatlama bandı 50 ve uzeridir burdan sonrasi formasyonun tepe noktasına hareket eder diye dusunuyorum.YTD
    Düzeltme diye tahminde bulunduk yatirimciyi düzeltin demedik.endeks -277 kfein -497 neyin kafasını yaşıyorsunuz.YTD

Sayfa 131/505 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •