Sayfa 131/748 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. [QUOTE=izmirli_hoca;1625891]Bir tersinden baş omuz formasyonuna gidiyor... yane.. yukarı..kaçınılmaz..[/QUO

ne kadar çok biliyorsunuz burda 20 tl lik grafikleri çizenlerden biride benimdir herkes 11.34 te bakarken ben satıp 10 lardan yerine koymuşumdur neyse grafiklerimde yükseliş olmayacak gibi bir şey demedim bugünlük hareket iyi değil saatlik trenti verdim kendinizi geliştirin biraz nuhu bana mı öğreteceksiniz hangi hedef nerde ne zaman nereyi görecek çalışın biraz omuz başlarla bu işler yeterli olmaz ytd...
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

2. bu arada inşaallah yanılırım siz ve ben hepimiz kazanırız canı gönülden istiyorum bunu nuh taşıyan herkes bunu fazlasıyla haketmiştir şu piyasada ytd..
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    bu arada inşaallah yanılırım siz ve ben hepimiz kazanırız canı gönülden istiyorum bunu nuh taşıyan herkes bunu fazlasıyla haketmiştir şu piyasada ytd..
    Merak etmeyin Sn. Mustiktu..

siz yanılmazsınız. Spek fena battı b.ka kıpraştıkça da batıyor. Onu demek istemiştim.. Tabiki bunun sonucu da malum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    inşallah yanılırsın Dostum. 10 yıllık ölü uykusundan uyansın artık. bir sürü beklenti var istanbula daha çok ihanet edecekler. o kadar betonu kim verecek
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    inşallah yanılırsın Dostum. 10 yıllık ölü uykusundan uyansın artık. bir sürü beklenti var istanbula daha çok ihanet edecekler. o kadar betonu kim verecek
    kardeşim yükselecek inşaallah benim ki trade edenler içindi yoksa yok bir sıkıntı varsın olsunda bir hafta geç olsun ytd...yoksa beklentiler aynı

6. Yani demem odur ki.. her çizgide varım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    kardeşim yükselecek inşaallah benim ki trade edenler içindi yoksa yok bir sıkıntı varsın olsunda bir hafta geç olsun ytd...yoksa beklentiler aynı
    eyvallah Dostum. inşallah dökmek için uğraşıyorlardır. bu kağıtta trade yapmak aklıma hiç gelmiyor.
    hedefi aslan çimento olarak gördüğümden dolayımıdır nedir
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8. Biz yine de, yorumsuz ve tarafsız olarak, Nuh' un Ankara makarnasının grafiğini, istediğimiz gibi değilde, olduğu gibi yayınlayalım ve
    kimsenin kanına girmeyelim.

Adamın % 3,44 oranında senedi varmış yanına 3,918 lot daha ilave ettim diye yazı göndermiş. (11,419 TL)
    ortalama ile..

% 3,44 demek 5,160,000 lot malı var demek.. 3,918 lot un in 1316 kat malı var ve yetmemiş daha da almış.

Algı yaratmaya çalışıyor..

Yahu insaf bre.. Bilanço... elinizde, Yönetim elinizde...Gözünüz hala şurdaki 3-5 bin lotu olan insanların parasında.

10 senedir Malı ezmişsin, bir de gelip malı kaptım diye yayın yapıyorsun..

İçerden öğrenenlerin trade yapmasının etik olmadığına değil, gelip bir de alay etmelerine yanarım....

Sayfa 131/748 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •