Sayfa 131/441 ÝlkÝlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 1,041 - 1,048 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

Alýntý Originally Posted by nemaproblema Yazýyý Oku
    Ben de hala buradayým fakat tofas bu rakamlarý haketmiyor, ayrýca israrla elektrikli araç konusunda vizyon ve hedef açýklamalarý bekliyorum kendi adýma egea yi tasarlamýþ ortaya koymuþ kuruma bu arge yakýþmýyor...
    Yeni hikayeyi bekliyoruz. Elektrikli oto üretimi þu aþamda zor üretime avrupa fabrikalarýndan baþlamalarý daha muhtemel.

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben deðilim

2.  Alýntý Originally Posted by Egeli Yazýyý Oku
    Yeni hikayeyi bekliyoruz. Elektrikli oto üretimi þu aþamda zor üretime avrupa fabrikalarýndan baþlamalarý daha muhtemel.

Neden öncü biz olmayalým, neyimiz eksik?
    Ya one geçeceðiz ya da %10a talim edecegiz

Alýntý Originally Posted by nemaproblema Yazýyý Oku
    Neden öncü biz olmayalým, neyimiz eksik?
    Ya one geçeceðiz ya da %10a talim edecegiz
    Avrupada fabrikasý zaten var. Bu iþin katma deðeri yüksek olacaksa kendi bünyesinde tutar diye düþünüyorum.

O egeli ben deðilim

4.  Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Gümrük bakanlýðýnýn açýklamasýyla Turkiyede hammaddesi bulunmayan 1882 adet ürünün gümrük vergisi temmuzda sifirlaniyormus. ( kimyasal, tekstil, demir çelik, elektrik Elektronik ) bilgi. Ha bu hisse icin degil soylemim genel piyasa adina.. Ytd.
     Alýntý Originally Posted by cok400 Yazýyý Oku
    kaynak: http://www.resmigazete.gov.tr/mukerr...80627M1-17.pdf

225 sayfalýk bir liste. detaylý inceleyecek vaktim yoktu. o yüzden yüzeysel bakabildim. yüzeysel bakarken gözüme takýlanlar itibariyle, önemli ölçüde otomobil üretimi ile alakalý epey malzeme dikkatimi çekti. yerli oto için üretici olacak firmalara maliyet avantajý saðlama hedefi var gibi geldi bana.
    Bu yükseliþ ataðý bu haberden olabilir.

5. Bu kaðýdýn amaci nedir onu anlamadým. Aldigima alacaðýma pisman etti beni su piyasada su hale bak

Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by aresbilir Yazýyý Oku
    Bu kaðýdýn amaci nedir onu anlamadým. Aldigima alacaðýma pisman etti beni su piyasada su hale bak

Bu hissede geleceði okuyan yatýrýmcýlar mevcut herhalde. Endeks sanki çok aþaðýlara doðru yol alacak gibi.

7.  Alýntý Originally Posted by yak Yazýyý Oku
    Bu hissede geleceði okuyan yatýrýmcýlar mevcut herhalde. Endeks sanki çok aþaðýlara doðru yol alacak gibi.
    Ne kadar asagi cekip sonra uçuracaklar onu anlamadým anlaþýlan bu yakin bi zamanda olmayacak. Kaðýt için hedef fiyatlar 35-40 larda geziyo ama gel gor ki tamamen dibe iniyo

Sayfa 131/441 ÝlkÝlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •