Sayfa 131/992 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Admustafa cok can sıkıcı bir noktadan ,harika bir tespit

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Adam pangaci...

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    millet alım fırsatı olarak görmüş sanki
    Patron , sanki terso olmuş gibi vatandaş.
    Son dönemde birikimi olan çoğu kişi döviz aldı. Yüksekte yakalanıp stoploss tekniği yapamayan düz al satçılar, devamlı olarak zararını kapatmak için alıyorda alıyor....halbuki o para başkasının kursağına gitti bile.Tek çareleri ya satıp zarar edecek, millete de yok şu yok bu diye çemkirecek yada elinde ne imkan varsa ortalamasını düşürecek, ama eninde sonunda elini kaptırmış bir kere , bir noktada karar verip elindeki dövizi satacak. Asıl mesele ne zaman satacağı? 6 ay? 1 yıl? 3 yıl?

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Isik yaninca gittim iste..
    Depo hacimi 55 litre diyor ama bunun neresine gelince isik yanar bilemiyorum.

https://www.mobile.de/auto/vw/golf/2...l/daten-fakten

Araba 8 yasinda deponun dibini de kullanip tortulardan zarar gormesin diye hep oyle yaparim.
    323 TL parami aldilar.. Demek ki 48 litre eurodizel bastilar.
    Syg.
    100 km kala yansa dizel olduğu için 100 km.'de 5 lt yakarsa muhmetelen 5 lt kala yanıyordur diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Son dönemde birikimi olan çoğu kişi döviz aldı. Yüksekte yakalanıp stoploss tekniği yapamayan düz al satçılar, devamlı olarak zararını kapatmak için alıyorda alıyor....halbuki o para başkasının kursağına gitti bile.Tek çareleri ya satıp zarar edecek, millete de yok şu yok bu diye çemkirecek yada elinde ne imkan varsa ortalamasını düşürecek, ama eninde sonunda elini kaptırmış bir kere , bir noktada karar verip elindeki dövizi satacak. Asıl mesele ne zaman satacağı? 6 ay? 1 yıl? 3 yıl?
    Reis uzun suredir satin demiyor...belki de vatandas onu bekliyor...

5.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    onlar balinalar değildir, halk 3-5 kuruşuyla terste kalmamak için psikolojik alım yapıyordur diye düşünüyorum, herkes maaşından arta kalanı dolar olarak koyuyor kenara gibi geliyor bana gözlemlerim o yönde.

6.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Patron Ziraat devlet bankalarından en düşük oran veren banka, o yüzden kimse sormaz bile...
    benim anlamadığım başak bu konuyu hiç tınmıyor çok da fi fi diyor sanırım kamuların başına eski bürokratlar da geçmişti zaten artık yükseliş vakti.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Reis uzun suredir satin demiyor...belki de vatandas onu bekliyor...
    mehmet bey ne yapıyor acaba partiden insider olsa düşükten alıp yüksekten satıp yerli ve milli oluyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1 gün valörlü yapmışlar.
    İtiraz edip düzeltirenler oldu, ne hakla 1 gün sonra başlatıyorlar belli değil.
    29 Temmuz 32. Gün faiz alırsın. Ertesi gün 30 temmuz p.tesi sabah para hesabında serbest bakiye olur.

Sayfa 131/992 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •