Sayfa 131/937 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Bende bu hisseler 14 senedir var. Hiç satmayı düşünmedim hakkımın gasp edildiğini de. Beklentiyle aldım. O beklentide bu sınırlamanın kalkması yönündeydi.

Çünkü aldığımda hissedeki sınırlamayı bilerek aldım. Zaten o sınırlama olmasa bu hisseyi almayı bırak yanına bile yaklaşamazdım. Adatepe olayı farklı. Bence de onun hakkı gaspedilmiş durumda. Bildiğim kadarıyla sınırlamadan önce sahipti o hisselere.

Yok Banka hak gaspediyor. Yok Munzam İş Bankasının varlığını alıyor diye şikayet etmek biraz komik oluyor.

Su Bankayı da savundurttunuz ya bana...

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Basit bir örnek vereyim takipte krediler ı neden kendi kurumuna satıyor

3. Olağan genel kurula gidip burada kestiğiniz ahkamı orada genel kurala söyleseniz,söylediklerinizi de tutanağa geçirtseniz,Özinceye burda yazdıklarınızı söyleseniz nasıl olur.Hadi bakalım madem kurucu ortaksınız sadece burda değil orda boy gösterin...ak gt kara gt çıkar ortaya.

4. Cok basit. Daha iyi fiyat verdiği için. Tüm bankalara baktığınız zaman bu tür satışlar genelde ihaleyle olur. Hangisi iyi fiyat verirse ona satarlar.
     Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Basit bir örnek vereyim takipte krediler ı neden kendi kurumuna satıyor
    LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Artik forumada kimse yazmaz oldu . Nereye gitti marsli fibonicco oflu nerdesiniz

6. İzliyorum sadece.komik isler oluyor.

7. Derinhisse ve tıppp

Alıntı Originally Posted by oflu61 Yazıyı Oku
    En usta kalemler ce söylenen söylendi yazıldı artık daha söylenmesini bekliyorsunuz.tíııpppp moduna geçin bekleyin.isbtr ye yazık ediyorlar milletle alay ediyorlar.saflarda hisse pazarlar gibi her sorulana cevap veriyorlar.siz elinizi açık ettikçe karşı taraf sizi dans ettirir masada.Her yazana cevap verilmez.Bedava peynir yok...
    Bu tıp modu Hubvc de işe yarıyor burda da yarar inşallah

8. Munzamın elinde kurucu olduğuna emin miyiz? yoksa bu sadece hissesi oranında elinde bulunmalı şeklinde bir varsayım mı?
    Burada yazdıklarım kendi görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi asla değildir. Benim aklım bana zor yetiyor sana nasıl yetsin.

Sayfa 131/937 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •