Sayfa 131/245 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 1953 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. Bizim mnk yüksekten sattıklarını geri alıyor bence.is yat.da tetikçilik yapıyor.Her şey olumlu ama kağıt üzerindeki baskı devam ediyor.Elbet HAK yerini bulur .Sinirlerine hakim olan sabreden bunların oyunlarına gelmeyen mutlaka kazanacaktır.Herkese bol kazançlar selamlar.Saygilarimla ytd

2.  Alıntı Originally Posted by zafer41 Yazıyı Oku
    zaten bizim en büyük hatamız böyle senetlere güvenmek.
    aynen katılıyorum.

3. halka açıklık oranı 8.45 düşmüş 5.579.508 ne anlamalıyız bilemiyorum.hergün piyasadaki halka açık senetlerde azalış var.

4. arabın senedi ele avuca gelmeye başladı azar azar girmeli; bugün az aldım; 1,50₺ lere çekerse az daha alacağım; ama esas yükleme 1,90-2₺ seviyesinde yapacam. çıkarsa girerim; düşerse kendi bilir patronu; senedin çoğunluğu biz küçük yat değil; onun kaybı onun derdi.
    bu arada yukarıdan mallanan arkadaşlara geçmiş olsun; 2,20-2,50₺ lerden güvenip alanlara, ama fazla üzülmeyin, sadece ders alın arabın senedine bir daha girerken 2 defa düşünün.
    Yine de 1 gün çıkacak; inşallah yakın zamanda olur.
    YTD

5. Cok sagol icimizi actin bi ferahlik geldi sayende

6. Ulan patron ulan spek bukadar siktigina gore var bisey satmiyorum ulan 1 lira yapmazsa ta 7 sulaleni .....m

7. dolaşımın düşürülmesi ile tahtasını kapatabilirler mi?
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

8. Bizim menkul 2 ,60 -1,90 arasinda sattığı lotlari yerine koyuyor. Satan ky kalmadığı zaman gedik maşa lik yapıp devreye giriyor kağıdı aşağıya basıyor tekrardan panikleyip korkan ky nin mallarını Bizim menkul topluyor. Gedik de spekt Bizim menkul de, her ikisi de aynı kişi, ky ne zaman bikar spekt tekrar yukarı sürüp topladıklarını dağıtmaya baslar. Kumar da kasa her zaman kazanır bistte ise spekt .ytd

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 131/245 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •