Sayfa 131/1000 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben 1983 yilinda Avustralya'ya gittim.

Orada. Sydney'de, Bonday Junction diye bir semtte kaldim.

Yani 1980 askeri mudahalesinden hemen sonra.

Orada, Turklerin yogun olarak yasadigi Auburn diye bir semt var, orada, 3 sene sonra, hala birbirleri ile catisan sagci ve solcu mahalleler vardi.

Yine boy-friendi var diye kiz evladini vurup olduren, ya da cehennem azabi yasatan aileler vardi.

Yukarda bunu anlatmak istedim.
    Kendi adıma ilave edeyim.
    Herhangi bir gelişmiş ülkeye gittiğinizde şunu net görebiliyorusunuz.
    Biz aradaki farkı benim ömrümde tamamlayamayız. Bunu kabullenmek gerekiyor.
    Eğer o şekilde yaşayacaksanız buradan ne kadar erken ayrılırsanız o kadar iyi burada kalırsanız o hayal ettiğiniz yaşamı unutun.
    Burada kalacaksanız buranın şartları ile yaşamayı kabul edeceksiniz.
    Kabullenmeye aşağıdan başlayabilirsiniz

Başkasının haksız yere zenginleşmesinden rahatsız olan bir bireyin. Aynı imkana kavuştuğunda haksız şekilde zengin olmak için bir an bile düşünmediğini kabul edeceksiniz.

Torpilsiz işe girmenin ne kadar zor olduğunu bilen birinin yakınına yaptığı torpili kabulleneceksiniz.

Etik olmadığını bile bile sistemin açıklarını kovalayıp bundan çıkar sağlayanları göreceksiniz.

Sonrada üstte belirtiğim insanların sizi aptal yerine koyup Ahlak nutukları çekmelerini dinleyeceksiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Soru sormak tembellerin isi

Ecnebiler calisir cabalar arastirir sonucu bulur

Ben sana ipucu verdim

Nephilim

Git arastir ama baya okuman gerekecek

Ilk once ZEITGEIST isimli belgeseli seyret o baslangic

Sonra Sumer tabletlerindeki yazilar nasil Incile girmis neden Imparator Konstantin binlerce sayfalik Incili 5 te birine dusurmus icinden 52 tane ayeti neden cikarmis ve bu 52 ayet ten "Lost book of Enoch" i oku.

O zaman neden bu ayetlerin Incilden cikarildigini anlarsin

Ikinci ipucu

"Biz ondan baska Rab tanimayiz"

"Biz insani camurdan yarattik"

cumlelerindeki biz kimdir?

Daha neler var neler

Yasar Nuri Ozturk le yapilan soylesilerde bazi sorulari gecistirirdi cunku biliyordu gercegi

birde Haktan Akdogan in soylesilerini izle bak dikkat et bazi sorulara cevap vermiyor cunku verirse sokakta bicaklarlar adami
    Ahmetg bey bunlar nasıl gelmiş buraya.
    Hangi taşıtı kullanmışlar?
    Bilgi paylaşılınca çoğalır.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Viopçular sünnet konuşuyorlar.
    Sapıttılar iyice.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Herkes Görüş açısı topiğine saldırmış, naapsın viopcular da sünnet münnet konuşuyor işte.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Herkes Görüş açısı topiğine saldırmış, naapsın viopcular da sünnet münnet konuşuyor işte.
    Başlarına gelecek var bence önlem alıyorlar.
    Zenci yatırımcılar gelmiş bari ucundan kurtarsak diyorlar.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sen kendi ülkende kendi halkına maske dağıtmayı becereme, sonra da oraya buraya şunu gönderdim diye caka sat. Daha kardeşimin telefonuna kod gelmedi, ilk günden başvurduk ve bir kaç kere daha başvuruyu tekrarladık. Bana gelenin üzerinden 10 gün geçince yine kod gelecek mi çok merak ediyorum bu arada....
    annem yaslı oldugu için anneme kolonya ve maske geldi maskeye baktım seneler once aldıgımız maske gelen maskeden 10 kat daha ıyı kullanılan malzeme cok adi

8. Üzerine kayıtlı Ferrari araba bulunan adam, bin liralık koronavirüs yardımına başvurdu

Sayfa 131/1000 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •