Sayfa 131/579 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Bana yine sallıyo diyeceksiniz. İnce ince erken seçimi fiyatlıyor bankalar. Sakın ezmeyin beni Hasan mezarcı gibi video çeker youtube a koyarım valla...
    Son 10 günde partilere vekil desteği ile meclise girme gibi konular var. Bende pek ihtimal vermedim ama haksız değilsiniz. Bankalar krizi fena sırtladı. Özel bankalar bunu kabul etmiyor, onlarda baskı altındalar. Özetle seçime dair ip uçları var. Asıl olan soru neden erken seçim ve neler olacak. Bu ortamda akp istediği çoğunluğu alamayacak.

2. Bankalar alacak ve borçlular ve çalışanlar bir işletmenin asla içini göremez. Borcu alacağı nedir göremez. Onların göreceği şekilde bilançolar hazırlanır. Verilere bakıldığında bizde devletin mali yapısını göremiyoruz. Bu açıdan erken seçim kararı tüm zamanların dikkatle izlenmesi gereken bir kararı olacaktır. Ben bu süreci dövizde geçirmeyi yeğlerim.

hani bu sistemde zırt pırt seçim olmayacaktı.
    istikrar için gelmedi mi bu sistem.
    2023 e kadar seçilmediler mi
    nedir dertleri
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Bana yine sallıyo diyeceksiniz. İnce ince erken seçimi fiyatlıyor bankalar. Sakın ezmeyin beni Hasan mezarcı gibi video çeker youtube a koyarım valla...
    Böyle bir şey mümkün değil bu kadar iddialı yazayım..
    Erken seçim elin güçlü olursa yaparsın, bu kadar zayıf bir halde bir hükümet var ve tam krizin ortasında ne erken seçimi olabilir..Hele ki muhalif belediyeler halktan bu kadar destek görüyorken..Cesaret dahi edemezler

Secim olayi iyi degil. Dolarci devamli saldiriyor. Gecen sefer de il secimlerde ekonomik saldirinca istedigini aldigini gordu, bu sefer daha siddetli olur.
    Ben yokum.

6.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Böyle bir şey mümkün değil bu kadar iddialı yazayım..
    Erken seçim elin güçlü olursa yaparsın, bu kadar zayıf bir halde bir hükümet var ve tam krizin ortasında ne erken seçimi olabilir..Hele ki muhalif belediyeler halktan bu kadar destek görüyorken..Cesaret dahi edemezler
    Buda doğru. Velevki bu yönde bir karar alınırsa çaresizliğin boyutu göze alınmıştır. Daha sonrası daha kötü olacaksa az biraz virüs kullanılarak karşıklık iyi gelir düşüncesi mümkün olabilir. Ama 1-2 sene dayanacak güç varsa elbette tercih edilmez. İşde konu o dayanma gücü.

7. Son 4-5 kademeyi ne bulduysa satan İşbank sanki bunu daha öncede yapmıştı. Hatırlayan var mı.

Leş leş, ne çıktında düzeltmesini yapıyorsun, yazık ya viopta 1 e 2 kaldıraç bekliyoruz,al ver al ver yapsak şuan %20 cepteydi 1 haftada. Essegimizo buldurup buldurup kaybettirdi Emenike. zaten 5.50-.7.50 hareketinde satamadik, külliyen zarar oğlu zarar.
    Çevremde borsaya sayemde girenlere kiziyodum olum bırakın bu dandik hisseleri, bir kazanır 3 kaybedersiniz kumar oynamayın falan filan, al sana kumar Emenike, çoğu tirt dedigim hisse 115-120 bin endeks seviyesinde, ya sabır.
    Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.

Sayfa 131/579 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •