-
Bu günde boşa gitti yarına kaldık.Artik sıkıldım bir an önce satıp kurtulmak istiyorum senden fazla değil %10 daha lazım.ytd
-
Eskiden arsanda hep korkardım ben satınca gidecek diye şimdi alıyorum nsatiyorum hiçbir yere gitmiyor.Yani arsanda firsatlar kaçmaz.ytd
-
Koca gün 2.5 milyon lot işlem eletrik firmaları tavan yarisina girdi bizim soy ağacı karışık kitapsizlar neredeyse ekşi kapatacak ti.Sizin yedi ceddinizin ta .......ytd
-
Çok inatçı çikti. Bak nthol e adamlar zirveye yakin yerden basladi 2 tavan cektirdi bugunde yuzde 4 sanirim ustune ekledi. Zirve boyle gecilir. Bizim aslan bir gidim zirveyi geciyor spnra saliyor tekrar bir gidim geciyor sonra saliyor. Dinleniyor. mubarek sanki 2 tavan yapti da yerinde sayıp duruyor...
-
Borsada benim için son 15 gün sonrası Amerika secimleri ile birlikte bir kar realizyonu bekliyorum.Arsan kendi özelinde ne yapacak tahmin etmek zor.ytd
-
Hanımların Dikkatine:
Overlok makinası ayağınıza geldi.
Halı, kilim yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına; overlok çekilir. beş dakikada ...
Pamuk eller ceplere:)
-
Bence bundan sonra 6.40 üstü hareketler kalici hareket olacak. Son kozlarini oynuyor. Restine rest çekiyorum.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri