Sayfa 131/1024 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Burada bankaların düşük fazi vermesini soygun olarak nitelendirenlere şaşırmamak mümkün değil.
    Kardeşim elinden paranı zorla alan mı var? Gel bizde TL mevduat yap diye kafana silah dayayan mı var?
    Geçen yıllarda sen %7-8 enflasyon ortamında %15-20 faiz alırken sen kimi soyuyordun diye sorarlar adama.
    Size kızılınca alınıyorsunuz. Şimdi o bankaları savunmak size mi kaldı deseler ne diyeceksiniz. Para kazanmayı geçtik millet en azından parasını korumak istiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Nisan basi temettuler gelecek.

Aralik'da kadar TL de kalip guzel faiz almak istiyorum.

Tekliflerinizi bekliyoum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Arkadaslar aralarinda konusuyorlar, bankalardan kredi ceken de olmus firma yazisi ile ancak soyle bir durum var, uzerinizde su - elektrik vb fatura var ise yada faturali cep telefonunuz var ise onun borclarini kapatmadan sizin yurt disina cikisiniza izin verilmez, elbette ki kredi cekilde ise onun da odenmesinden sonra bu imkani saglarlar, ben pek sicak bakmasam da arkadaslarin bunu konustugunu duyuyorum ancak ilgilenmedim, bizlere maas odemeleri bankalar uzerinden olur ve maasin hesaba cok gecikmeden yatirilmasi suudi hukumeti tarafindan daima kontrol edilir, aksi durumlarda hakedis odemelerinde problem olabilir vs. Faiz olarak ta gene arkadaslar zekat tan bahsediyorlar ancak tekrar edeyim ilgilenmedim, sadece ulkeye para transfer ederken olusan maliyeti karsilayacak olmasi ilgimi cekebilir ancak aksi durumda paranin geri iadesi vs risk olabilir diye %1.25 gibi bir oran icin bile olsa dusunmek bana dogru gelmemektedir...

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Sn. servetbey ,
    İkamet yeriniz Suudi Arabistan gözüküyor. Orada ki bankacılık sistemi nasıl ? Şeriat yasalarınca faiz haram olduğuna göre bizdeki gibi Katılım bankaları mı var , kağıt üstünde kar payı olarak gözüken meblağlar mı verilir mevduatçılara ? Kredi çekmek isterseniz , verilen krediye faiz olarak sanmam da hangi jargonda ek gelir isterler bankalar ?
    Merak ettim.

İyi günler.

Dedigim gibi 10K usd icin yuzde 1 lik fark 25 lira oldugu icin cok ta kasmayin diye bilirim...

Alıntı Originally Posted by thermofluid Yazıyı Oku
    Haklisiniz, 32 gun icin 1.90 veriyor iscepten.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Google aramalari ile birkac web adresi buldum..

https://www.enuygun.com/mevduat/

https://www.hesapkurdu.com/kredi/faiz-oranlari

bigpara.hurriyet.com.tr › Faizler

www.bankalar.org/mevduatlar/

http://bigpara.hurriyet.com.tr/faiz/...vduat-faizleri

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bu banka adları ile mevduat verilerine ulaşamadım tam olarak web adresi ve seçim yapılacak taraf bilgisini vs. verebilir misiniz?

Finanstan yeni oran yada temdit alan varmi?

7. İyi de enflasyon yüksek diye faiz de yüksek olacak diye bir kural kaide veya kanun mu var?
    Faiz oranları düştüyse gidin başka yere yatırın paranızı.

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Evet parayı elimizden zorla alan var...
    O da enflasyon !!!
    Enflasyon olduğu için millet faiz, dolar vs uğraşıp duruyor....

8. Ben kim bankaları savunmak kim.
    Ben tüm bankacılık sistemine karşı bir insanım özümde.
    Fakat şartların gereğini de yerine getiririm o ayrı.
    Hem ben kızılınca alınmam hakaret edince alınırım.
    İstediğiniz gibi eleştirip istediğiniz fikrime karşı çıkabilirsiniz.
    Ben diyorum ki faziler düşükse başka şeylere yönelmek icap eder.
    Karanlığa küfretmek yerine mum yakalım diyorum.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Size kızılınca alınıyorsunuz. Şimdi o bankaları savunmak size mi kaldı deseler ne diyeceksiniz. Para kazanmayı geçtik millet en azından parasını korumak istiyor.

Sayfa 131/1024 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •