Oruspunn evladisin kim ki bu godumun hissesini baskiliyor sa onun gelmis ve gecmisini cemi cumlesinin **
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aklima gelmisken ecdadiyin **
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık iki yıl önce çıktım bundan ama bakıyorum da hiçbir şey değişmemiş
Haa bide satılacak deniyordu, fiili dolaşıma baktım hakkaten satmışlar, ben de marslılar alır sandıydım
Hepinize sabırlar bol kazançlar
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay şekerci kardeş nerelerdesinM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim nick iluvatardı hatırladın sanırım. Hesap kapandı yeni nick aldım.
Bende bundan ayrılalı epey oldu. Zararın bir kısmını başka kağıtlardan çıkardım. Arada bakıyorum eskilerden kimse kalmamış [emoji1]M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatırlamammı, ne acılar paylaştık, kaç üstad yedi bu kağıt, iki senede ben taşıdıydım gerçi %40 karımı aldım çıktım iki sene oldu, şimcik cimcik yine başka banka hissesindeyim, tatildeydim anca işbaşı yaptım, özür
Arkadaşlar bu hissedeki tecrübem şudurki
Ağızda dağılmayan şeker, az şeker yetersiz şeker %2 şeker, herhangi şeker, geçersiz şeker, arka boşluklara ilerlemeyen şeker, dışa bağımlı şeker, açıkta satılan şeker
Dagnarus arada gelip şekere laf söyleyelim, rahatlarız
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna sabaha kadar sövsem azdır... Ben bu adam olmadığı 3 sene taşıdım baktım bi bok olacağı yok satıp çıktım.
İyiki de öyle yapmışım. İnşallah satılır falanda kalan arkadaşlar zararlarını çıkarırlar.
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri