Sayfa 131/1009 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    HSBC ye ulaşabileceğim bir numara verirmisiniz 19 bana da cazip geldi
    Telefon 0850 211 0111
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Sn sternee HSBC aynı gün mü başlatıyor mevduatı, sordunuz mu acaba
    Aynı gün başlatıyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Aynı gün başlatıyor.
    Teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    HSBC ye ulaşabileceğim bir numara verirmisiniz 19 bana da cazip geldi
    Hsbc sana yeni para diye 1 kez 19 verir sonraki ay anında indirir faizi....ayrıca başındanda konuşsan nuh der peygamber demez yüksek miktarda çıkmak istersende eft ücreti alır...tripte atsan eft masrafını af etmez...bu bankaya mevduat konusunda çok güvenmeyin..
    Düne kadar en düşük faiz verenlerin ele başıydı...birçok şubesini Türkiyeden kapattı...sağlam bankadır markadır ama faiz konusunda arkanı ilk döndüğünde ense köküne yapıştırıverir tokadı...

Chucky..........................yeşil

5.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    hsbc sana yeni para diye 1 kez 19 verir sonraki ay anında indirir faizi....ayrıca başındanda konuşsan nuh der peygamber demez yüksek miktarda çıkmak istersende eft ücreti alır...tripte atsan eft masrafını af etmez...bu bankaya mevduat konusunda çok güvenmeyin..
    Düne kadar en düşük faiz verenlerin ele başıydı...birçok şubesini türkiyeden kapattı...sağlam bankadır markadır ama faiz konusunda arkanı ilk döndüğünde ense köküne yapıştırıverir tokadı...

( i m z a )

karabora

6.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Hsbc sana yeni para diye 1 kez 19 verir sonraki ay anında indirir faizi....ayrıca başındanda konuşsan nuh der peygamber demez yüksek miktarda çıkmak istersende eft ücreti alır...tripte atsan eft masrafını af etmez...bu bankaya mevduat konusunda çok güvenmeyin..
    Düne kadar en düşük faiz verenlerin ele başıydı...birçok şubesini Türkiyeden kapattı...sağlam bankadır markadır ama faiz konusunda arkanı ilk döndüğünde ense köküne yapıştırıverir tokadı...

Öncelikli bugün valörlü başlatmıyor. Başaran arkadaşlar şube ismini de paylaşırsa seviniriz.

Ayrıca an itibariyle 250 bin için ne kadar EFT masrafı alıyorsunuz sorusuna şimdiden çıkmayı düşünüyorsunuz o zaman gelsin "hallederiz" tavrında belirsiz cevaplar veriyor.

Son olarak bunun bir hoş geldin faizi olduğu söylenmiyor. Dediğiniz gib eksik bilgi ile müşteri çekilmeye çalışılıyor.

Bankacılığın asıl sermayesi olan güveni vermediğini düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. HSBC premier müşteriden eft masrafı almıyor. Hiç ödemedim.

Temdit de faiz düşük verirse anında daha iyi veren bankaya eft yapıyorum.

Sürekli aynı banka ile çalışılırsa ve ikili ilişkiler ile çözülemeyecek sorun yoktur diye düşünüyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Öncelikli bugün valörlü başlatmıyor. Başaran arkadaşlar şube ismini de paylaşırsa seviniriz.

Ayrıca an itibariyle 250 bin için ne kadar EFT masrafı alıyorsunuz sorusuna şimdiden çıkmayı düşünüyorsunuz o zaman gelsin "hallederiz" tavrında belirsiz cevaplar veriyor.

Son olarak bunun bir hoş geldin faizi olduğu söylenmiyor. Dediğiniz gib eksik bilgi ile müşteri çekilmeye çalışılıyor.

Bankacılığın asıl sermayesi olan güveni vermediğini düşünüyorum.
    HSBC Yeşilköy şubesi

Sayfa 131/1009 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •