Sayfa 131/398 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

EREGL günlük, BofA açılışta en iyi alıcı olarak tahtayı 51.45 e kadar sürdü, sonrasında yedirmeye başladı, piyasa çok iyi olmasına rağmen bunda sıkıntı var görünüyor! BofA dönüp almazsa kötü!

Enflasyon bir taraftan,yüksek faiz bir taraftan,,hergün bekleme maliyeti artıyor,,,hisse de düştü mü çifte zarar.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, BofA açılışta en iyi alıcı olarak tahtayı 51.45 e kadar sürdü, sonrasında yedirmeye başladı, piyasa çok iyi olmasına rağmen bunda sıkıntı var görünüyor! BofA dönüp almazsa kötü!
    Bunda sıkıntı hiç bitmedi ki , altın bulduğu gün bile - yapmış bi hisse

Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Bunda sıkıntı hiç bitmedi ki , altın bulduğu gün bile - yapmış bi hisse
    Bist30 da tek kırmızı olan EREGL, kapanış bu şekilde olmayacaktır, temennim tabiki

BofA bugün en çok EREGL satıyor, ama şunu da bilmelisiniz bu Robot bazen sattığını deli gibi alabiliyor!

Ereğli Bilanço 15 Ağustos Perşembe olarak paylaşılmış X’te.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. ne dedisem o. büyük karanlık çöküşü devam ediyor.1.5 yıllık mücize eknoomi ekibi hala bir yapısal reform açıklayamadı.bol bol vergi zamları . tüikli rakam enflasyonu düşük pahalılığa rağmen yeni yapay zekalı hesaplama sistemi dünyada ilk ve tek.pahalılık var ama enflasyon düşürülebiliyor.olay çok basit kaata yazıyon kendiliğinden düşüyo.komedi gibi .tabi bu sistemin yansıması borsaya .ayna borsa büyük karanlık çöküş devam ediyor.ereğli ayrıca zaten oyaklama tukaşlama sistemine dahil edilmiş .hektaş ta sıra sonra ereğli hazırlnaıyor.oyaklama memurlar iyi iş çıkarıypor.tukaşlam iyi operasyondu. hektaş ta sıra sonra ereğli boşa değil bu çöküşleri.oyaklama hamurtlam adevam .borsa yansıma devam hala bir yapısal ekonomi planı yok .böyle günlük akşamdan sabaha kararlarla korku iklimi ekonomisi devam ediyor.internette bir sürü komedyen ekonomi yorumcu malı kaptırmayın ayaklarında .endeks % 25 çakıldı en az bunlar hala kaptırmayın ayaklarında enteresan tiplemeler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Selamlar herkese, Selamlar Otuzikibin... Takip ediyorum ara ara ama baş belaları ile uğraşmak istemediğimden uzak durmaya çalışıyorum. Adam aldığım hissenin sayfasına gelip, saçmalıyor, o kadar paramın derdine düşmüşler Utanma, arlanma, ahlak ne gezer... Sokakta yüzüne tükürmeyeceğin adam gelip burada sana laf sokuyor... Muhatap olmamak en güzeli...
    Yoksa üzülüyorum dostlarla hasbihal de edemiyoruz...

SElam berkimcans, ben hiç yorum yapmayayım

Herkese bol kazançlar...

Benim durum hala Ereğli lotlarıma erişemiyorum, özet geçeçek olursam..
    Ben tüpraşfa ve froto da ağızlarının payını veriyorum.... Merak etme AMa ben bile sıkıldım..engelledim .
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 131/398 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •